Usvojila šestero djece preminule prijateljice

Težak izbor, ali ona se nije sekunde razmišljala. Prihvatila je šestero djece svoje prijateljice te nakon što je mama umrla od raka nastavila brinuti o njima baš kao da su njena.

Bivše kolegice s posla, još iz tinejdžerskih dana, bile su dobre prijateljice. Stephanie je dobro poznavala šestero djece od Beth - cijeli život njihova je sudbina bila prepletena.

Zajedno su prošle štošta, Beth je nedavno ostala samohrana majka sa šestero djece. Četvero starijih oca nije vidjelo već godinama, a donedavni partner i otac dvoje najmlađih, pobjegao je glavom bez obzira kada je Beth dijagnostikovan rak. Kako je bolest uznapredovala, otac je jednostavno otišao pa Beth nije imala drugog izbor nego pitati svoju prijateljicu to teško pitanje. "Hoćeš li molim te preuzeti brigu oko moje djece kada umrem. Molim te?!"

posvojila-sestero-djece.jpg

"Naravno da sam pristala. Odmah. Poznajem djecu jako dobro i nije mi palo na pamet da joj ne ispunim tu želju. Tu jedinu želju da njena djeca ostanu u dobrim rukama. „, ispričala je Stephanie.

Beth je umrla u dobi od 39 godina, a za rak je je saznala krajem njene posljednje trudnoće kada joj je zbog dijagnoze učinjen hitni carski rez, sa sinom Aceom.

U dom Stephanie i njenog supruga Donnie, te njihovo troje djece - Calen (2),  Hayden (6) te kćeri Cole (10) doselilo je njih šestoro: Ace(1), Lilly (5), Dallas (10), Jaxon (11), Selena (14) i Will (15).

"Nakon troje djece morala sam se prebaciti na to da ih sad imam devetoro. Nije lako. Kuća je puna. Uvijek je negdje nered, strka i haos, ali tu je i toliko puno ljubavi. Živimo trenutke koje moja Beth više ne može proživjeti. Jednostavno se ne želim zamarati sitnicama i neredom. Želim uživati u svakom trenutku s njima. Zbog mene i zbog Beth koja bi dala sve da barem na tren opet bude tu.", napisala je Stephanie.

Ova priča objavljena je u mnogim medijima, a otvorena je i stranica GoFundForMe gdje su se dobrovoljno skupljali prilozi za Beth i njenu djecu dok je još bila živa.