Otac Michele Rodrigue o borbama sa đavlom i ozbiljnim bolestima

"Znam vraga zbog mnogih egzorcizama koje sam učinio u životu. Za vrijeme jednog egzorcizma, nisam imao previše vremena jer sam morao predavati na seminaru.

Uz egzorcizme, nikad ne znate kada ćete završiti. To ovisi o volji Oca. Ponekad to može potrajati jedan dan, dva dana. Ponekad to mogu biti tri tjedna. Ponekad to mogu biti dvije godine. Ovo je služba. Kada započnete s ovom službom, nikad ne znate kada će se završiti.

Otišao sam se pomoliti Isusu u Tabernakulu i rekao Mu: „Moraš nešto učiniti. Nemam više vremena i ne mogu se vratiti opet jer je daleko." Također sam molio svetog Mihaela za pomoć. Bio sam toliko umoran i nisam mislio da mogu završiti. Egzorcizam može biti vrlo iscrpljujuć. Kad sam ušao u sobu i opet započeo molitvu egzorcizma, pojavio se sveti Mihael. Bio je tako visok.

Ugledao sam ga sa svojim mačem, plamenim mačem, koji se dizao oko pet metara u visinu.

Rekao sam: "Molim te sveti Mihaele, ti si moj zaštitnik. Pomozi mi u ovom slučaju! " Samo se nasmiješio. Tada sam ga vidio kako spušta svoj mač i kad je plamen mača Svetog Mihaela dodirnuo ovu osobu,vragov vjetar je otišao. [O. Michel je naglo pustio zvuk].

Moje iskustvo je da vrag uvijek ide u zemlju. Ovo je moja pretpostavka. To sada nije iz učenja Crkve. Ovo je od Michela, ok? Reći ću da mislim da je pakao u središtu zemlje jer svaki put kad radim egzorcizme vidim vraga kako se spušta u zemlju, a u Fatimi je Djevica Marija otvorila zemlju da djeci pokaže pakao."
****
U moj ured je ušao čovjek koji je bio ovisnik o drogama. Bio je na samrti, a bolnica mu je dopustila da me vidi. Nakon što sam čuo njegovu ispovijed svih svojih grijeha, položio sam ruke na njega i rekao molitvu svetog Mihaela, a on je pao na pod i ležao tamo dva i pol sata (počivao u Duhu). Ostavio sam ga tamo zato što je Duh Sveti radio u njemu da popravi ono što je Sotona uništio drogom.
Tip se vratio u bolnicu i otpušten je, potpuno ozdravljen. Danas je potpuno normalan, ima dobar posao i ne možete ga prepoznati od prvog puta kad sam ga vidio.

Molitva svetog Mihaela važno je sredstvo koje imamo. Opsesivna veza koju je stvorio u mozgu - krunica ima moć liječenja toga. Krunica također ima moć ozdravljenja i izbavljenja. To je dar Djevice Marije.
****
Brat Louis-René, jedan od članova bratstva svetog Josipa Benedikta Labrea, rekao je da je svaki dan iznenađenje, živeći s fra. Micheleom. Njegova najdraža priča o ocu Michelu je iz vremena kada Michel hodao ulicom u svoom svećeničkom odijelu, a neki čovjek mu je prišao i rekao: "Oče, hoćeš li se pomoliti za mene. Upravo sada idem u bolnicu da mi amputiraju ruku. Mrtva je." Pokazao je fra. Michelu ruku, koja je bila crna i beživotna.

„Zamolit ćemo Gospodina novu ruku za vas. Na nebu ima mnogo ruku.Prihvaćate li volju Božju? " pitao je fra. Michele, "Bez obzira na to što se dogodi?"

"Da, prihvaćam", rekao je čovjek. I fra. Michele se molio da se čovjekova ruka, ako je to volja Gospoda, vrati u život.
Muškarac je hodao još pet do deset minuta do bolnice, a kad je stigao, ruka mu je bila posve nova sa kožom poput djeteta.

Kasnije je došao u samostan zahvaliti fra. Micheleu osobno, i plačući, pokazao mu savršeno zdravu ruku.