Sadržaj s oznakom: Đavao

Objavljeno u Duhovni kutak | 24.3.2023.

Đavolska krađa vremena

Na generalnoj skupštini ujedinjenih đavola u uvodnom nastupu generalni tajnik govorio je sudionicima skupštine ovako: Nemamo šanse odvratiti kršćane da idu u crkvu. Ne možemo ih odvratiti ni od toga da čitaju Bibliju i preko nje spoznaju istinu. Ali ih možemo spriječiti da razvijaju osobni odnos prema Isusu, odnos pun ljubavi, i da se mole. Ako bi im uspjelo stvoriti ovaj odnos prema njemu, naša bi moć nad njima bila skršena.

Prakse New agea, poput reikija, bioenergije i joge, mogu biti polazišne točke za djelovanje Sotone…

"Znam vraga zbog mnogih egzorcizama koje sam učinio u životu. Za vrijeme jednog egzorcizma, nisam imao previše vremena jer sam morao predavati na seminaru.

„Kad bi kršćani poznavali moć Krunice, došao bi mi kraj“

Postoje ljudi koji vjeruju kako milost uvijek dolazi sa slobodom da se primaknu grijehu koliko god je moguće.

Isus ga pita: Što navaljuješ na njih, srce moje i zjenicu moju? Barem njih pusti na miru….

Nijedna molitva ne donosi toliko zasluga duši, niti više slavi Isusa i Mariju, kao dobro izmoljena Krunica.

Svijetu užitka i pohote jako smetaju zapovijedi “Ne ubij” i “Ne sagriješi bludno”

U Oberlandu, u Njemačkoj j, u jednoj seoskoj crkvici može se vidjeti zanimljiva barokna umjetnina: slika raspetoga Krista.

(Sveta) blagoslovljena voda - sigurno oružje protiv đavla

Objavljeno u Poučne priče | 7.9.2021.

Intervju s Vragom

Ovaj tekst izvanredno ilustrira kako razmišlja Sotona!

2017. godine ovaj je isusovac također iznenadio kada je izjavio za El Mundo da smo „formulirali simboličke figure, kao što je Đavao, kako bismo izrazili zlo“

Oprez prema demonima koji uljudno i ljubazno ulaze u dušu...

Na blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice, papa Franjo je pozdravio vjernike okupljene u svetištu u Pompejima, gdje je kardinal Mario Zenari, apostolski nuncij u Siriji, predvodio tradicionalnu „prošnju“

Ne smijemo se približavati đavlu niti razgovarati s njim, jer on je "opasan gubitnik" koji zavodi i poput bijesnog psa na lancu ugriza ako ga se miluje – upozorio je papa Franjo jutros na misi u Domu svete Marte i dodao – đavao nije mrtav, nego je već osuđen.

Talijan Francesco Vaiasuso (44) imao je samo četiri godine kad ga je obiteljska prijateljica, pod izgovorom da će ga povesti u trgovački centar, odvela na "crnu misu" i predala ga u ruke Đavlu, u znak osvete što joj je Francescova majka 'izabrala' muža kojeg ona nije htjela.

Stranica 1 od 2