Brak i obitelj u središtu konačne bitke između Gospodina i Sotone

16. veljače 2008. godine, kardinal Carlo Caffara (nadbiskup Bologne), nakon slavljenja mise na grobu sv. Pija iz Pietrelcine, pristao je na intervju za Tele Radio Padre Pio, koji je naknadno objavljen u mjesečniku “Glas Oca Pia“.

Postoji proročanstvo sestre Lucije dos Santos iz Fatime koje se odnosi na “konačnu bitku između Gospodina i kraljevstva Sotone“. Bojno polje je obitelj. Život i obitelj. Znamo da vas je Ivan Pavao II. zadužio za planiranje i uspostavu Papinskog Instituta za studij o braku i obitelji.

Da, tako je. Na početku svog rada, koji mi je povjerio Sluga Božji Ivan Pavao II., pisao sam sestri Luciji iz Fatime preko njezinog biskupa jer to nisam mogao učiniti izravno. Međutim, neočekivano- budući da nisam očekivao odgovor, jer sam samo zatražio molitvu, dobio sam jako dugo pismo s njezinom potpisom – koje se sada nalazi u arhivi Instituta. U njemu nalazimo zapisano: Konačna bitka između Gospodina i vladavine Sotone će se voditi oko braka i obitelji.

Ne bojte se, dodala je, jer svatko tko radi za svetost braka i obitelji uvijek će biti napadan i naići na protivljenje u svakom pogledu, jer ovo je odlučujuće pitanje. A onda je zaključila: ipak, Gospa mu je već satrla glavu. U razgovoru s Ivanom Pavlom II., također se osjetilo da je to središnje pitanje, jer dotiče sam stup stvaranja, istinu o odnosu između muškarca i žene kroz generacije.

Ako se ide dirati temeljni stup, urušava se cijela zgrada, a mi to vidimo sada, jer smo dostigli taj trenutak, i znamo to. Izvor: quovadiscroatia.com