Sadržaj s oznakom: Sotona

Objavljeno u Duhovni kutak | 27.5.2023.

Razorni planovi sotone

Obitelj se treba posvetiti i svetošću se braniti protiv Sotone i njegova razornoga djelovanja. On unosi mržnju i razdor. A najopasnije zlo sjeme za obitelj su upravo mržnja i razdor.

Dio predavanja don Silvia Španjića na temu "Gdje smo i kuda idemo?" u kojem govori o pojavku Antikrista, što će on činiti, kako će djelovati i koje elemente vremena u kojem živimo će koristiti poslušajte u nastavku:

O neka bi vas Bog podučio što znači to ime Emanuel: "Bog s nama".

Sveti Arški župnik o molitvi:

14. siječnja 1985. - Gospina poruka preko Vicke:

Neprijatelj mrzi brak.

Prakse New agea, poput reikija, bioenergije i joge, mogu biti polazišne točke za djelovanje Sotone…

Objavljeno u Svjedočanstva | 14.1.2023.

Pričat ću vam o Isusu

Isus nije izmišljena osoba, a tako ni Sotona. Isus nije lik iz bajke, neki heroj koji je nekoć živio.

16. veljače 2008. godine, kardinal Carlo Caffara (nadbiskup Bologne), nakon slavljenja mise na grobu sv. Pija iz Pietrelcine, pristao je na intervju za Tele Radio Padre Pio, koji je naknadno objavljen u mjesečniku “Glas Oca Pia“.

“I začuh glas veliki u nebu, koji je govorio: “Sad dođe spasenje i sila i kraljevstvo Boga našega, i vlast Krista njegova, jer je zbačen tužitelj braće naše, koji ih je tužio pred Bogom našim dan i noć.” (Otk 12,10)

Na koji način može djelovati »zao duh«?

„Kad bi kršćani poznavali moć Krunice, došao bi mi kraj“

Objavljeno u Molitve | 12.11.2022.

Ružo otajstvena

O Majko, nebeska, Kraljice svemira, Vladarice roda ljudskoga! Tebi je Bog dao silu i povjerio zadaću da satreš glavu Sotoni.

Monsinjor Stephen Rossetti, 71-godišnji katolički svećenik, pokrenuo je TikTok kanal prošlog mjeseca kada je primijetio da popularna platforma društvenih medija djecu upoznaje s nečim drugim osim bezopasnih videa usklađivanja, viralnih plesnih izazova i komične dododovštine uhvaćene kućnim sigurnosnim kamerama.

I. Nastanak okultne prakse

U jednoj od svojih prvih poruka Gospa nam je dala sredstvo za borbu protiv Sotone:

Stranica 1 od 5