Djevojčica je pozirala za sliku s razredom. 30 godina kasnije, njen zaručnik je pogledao u lijevi donji kut i ostao zapanjen

Ta Bogu je sve moguće! Mk 10, 27.

2014. godine dvoje tridesetogodišnjaka iz Floride je odlučilo probati online dating. Kada je Justin vidio Amyin profil na Match.com bio je očaran.

Ona je također bila zainteresirana za njega. Bilo je kasno čak i kroz njihove prve telefonske razgovore i poruke da postoji 'kemija' između njih.

Na njihovom prvom izlasku, Amy je osjetila da je upoznala svog budućeg muža. “Bilo je kao da ga poznajem čitav svoj život,” rekla je. Veza je išla odlično i brak je bio neizbježan. Ali nakon godinu dana otkrili su nešto šokantno. Justin je redovno govorio kako mu se sviđa njeno ime, još od vremena kada je bio mali dječak. Zašto?

Dok su bili djeca on je bio zaljubljen u djevojčicu zvanu Amy. Uvijek su sjedili zajedno, zajedno ručali i igrali se. Čak i nakon 30 godina dobro se sjeća tih trenutaka.

Intuitivno, otišli su svojim kućama i pitali roditelje da pronađu slike iz djetinjstva. Justin je tada ugledao sliku Amyinog razreda iz osnovne škole. Ostao je zapanjen…

Pogledajte i video:

Označeno u