INSEKT DOKAZAO ISTINITOST UKAZANJA?

Društvenim mrežama kruži zanimljivi isječak video prijenosa s prve večeri izvanredne devetnice na Brdu ukazanja na kojoj Gospa zajedno sa okupljenim vjernicima, kao i onima koji se uključuju on-line – moli za mir u svijetu. Dogodilo se to u nedjelju 16. lipnja tokom Gospina ukazanja koje se događa oko 23.30 sati nakon što se završi molitva krunice koja započinje oko 22.00 sata.

Cijeli molitveni program prate kamere Mary TV, pa je tako kamera koja je izbliza fokusirala lice vidjelice Marije tokom ukazanja, zabilježila kako joj je na lice (čelo, obraz, kut oka) sletio jedan insekt. Normalna čovjekova reakcija bila bi otresanje insekta s lica koji je vrlo neugodno bio blizu oka, međutim, vidjelica Marija nije ni malo popustila u fiksiranju vizije koju je imala, potpuno nesvjesna onoga što joj se događa na tijelu.

Mnogi su u ovom njezinom nesvjesnom ponašanju prepoznali istinitost ukazanja koja su potvrdila i znanstvena ispitivanja na početku ukazanja kada su vidioce također tokom vizija fizički ometali i nanosili im bol, ali vidioci uopće nisu reagirali na podražaje tijela. Video pogledajte OVDJE.

Označeno u