Znate li vi tko sam ja!?

Djelatnici na šalteru Zagrebačke zračne luke bi trebalo odati priznanje na duhovitom i inteligentnom odgovoru putniku koji je zrakoplovom trebao letjeti, u najboljem slučaju, u prostoru za prtljagu.

Znate li vi tko sam ja!? Evo što se dogodilo: Zbog bure, let na relaciji Zagreb - Dubrovnik je otkazan.

Vodič jedne turističke agencije je na šalteru radio re-booking za svoju poveću grupu nestrpljivih putnika, kada se jedan ljutiti gospodin progurao do šaltera.

Bacio je svoju kartu na pult i uzviknuo: - Ja moram biti na ovom letu i to u prvoj klasi!. Djelatnica na šalteru je odgovorila: - Gospodine, žao mi je, prvo moram napraviti rezervacije za skupinu ljudi koja čeka, ako budete strpljivi sigurna sam da ćemo vam na neki način moći izaći u susret.

Ljutiti gospodin nije bio nimalo impresioniran i upitao je: - Znate li vi uopće tko sam ja!? Bez oklijevanja, djelatnica na šalteru je uzela mikrofon i rekla: - Molim cijenjene posjetitelje Zagrebačke zračne luke za trenutak pozornosti.

Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna tko je. Ukoliko bilo tko može pomoći u otkrivanju njegova identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj 2.

Izvor:Kalendar sv. Ante