Broćanska udruga mladih Brum organizira „SAJAM FAKULTETA“

Broćanska udruga mladih u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru i Srednjom školom dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku organizira projekt pod nazivom „SAJAM FAKULTETA“.

Cilj projekta je upoznati maturante, buduće studente iz naše općine sa širokim izborom fakulteta Sveučilišta u Mostaru, ukazati im na sve kvalitete i prednosti sveučilišta, pomoći im pri odabiru faulteta te im približiti studentski život kroz njegove specifičnosti i umanjiti cjelokupni stres i strah koji osjećaju.

Ovaj sajam, koji će se održati 23. siječnja 2017. godine u prostorijama srednje škole u Čitluku, odnosi se na fakultete Sveučilišta u Mostaru, te predstavalja svojevrsnu prezentaciju mostarskog sveučilišta maturantima u Čitluku. S obzirom na to da visok postotak naših maturanata svake godine upisuje fakultete na Sveučilištu u Mostaru, smatramo potrebnim organizirati ovakav projekt.

Svaki fakultet će predstavljati upravo student s tog istog fakulteta, a studenti koji će predstavljati fakultete ujedno su i članovi udruge „BRUM“.