Sadržaj s oznakom: Broćanska udruga mladih Brum

Poštovani čitatelji,

Broćanska udruga mladih - Brum organizira humanitarnu akciju pod nazivom "Fra Slavkovim stopama za djecu iz Majčina sela",  jer dobro je činiti dobro, posebno u vrijeme nadolazećih blagdana.
Kao što već znate, postoji jedna OBITELJ, malo posebnija od naših obitelji, a riječ je o Majčinu selu.

Objavljeno u Brotnjo | 23.4.2020.

Daruj opremu za online nastavu

Klasična nastava sada se odvija putem online sustava komunikacije, što nekim učenicima i njihovim obiteljima predstavlja problem jer nemaju adekvatnu opremu da bi ispunili sve očekivane zadatke.

Moja budućnost Info dani u Širokom Brijegu, Čitluku i Trebinju

Ove godine, od 13. do 22. prosinca, Broćanska Udruga Mladih (BRUM) u suradnji sa Park&Shop-om organizira Advent u Brotnju.

Broćanska udruga mladih, u suradnji sa župom Međugorje, u nedjelju 2. rujna 2018. nakon večernje svete mise u 19.30 organizirala je molitveni koncert pod nazivom "Isus te zove", na temeljima stare župne crkve.

Prilozi od predstave, štandova i kasa koje su organizirali Park & Shop, Frama Čitluk, Mame Brotnja i BRUM, iznosi 15.161,11 KM.

Objavljeno u Sport | 24.8.2017.

BRUM 3 x 3″ Futsal turnir

Po prvi puta u našoj sredini organizira se Malonogometni turnir 3x3.

Objavljeno u Brotnjo | 17.8.2017.

Ljetno kino u Čitluku

Operacija kino, putujuće kino Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra donosi radost i stanovnicima Čitluka.

Broćanska udruga mladih u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru i Srednjom školom dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku organizira projekt pod nazivom „SAJAM FAKULTETA“.