Daruj opremu za online nastavu

Klasična nastava sada se odvija putem online sustava komunikacije, što nekim učenicima i njihovim obiteljima predstavlja problem jer nemaju adekvatnu opremu da bi ispunili sve očekivane zadatke.

Da bi što veći broj djece i mladih imao adekvatne tehničke uvjete za praćenje online nastave, „Broćanska udruga mladih“ (BRUM) u suradnji sa „Institutom za razvoj mladih KULT“, pokrenuo je ovu inicijativu za nabavku opreme koja će učenicima omogućiti neometan nastavak obrazovnog procesa.

Za početak se želi pomoći učenicima Srednje škole dr. fra. Slavka Barbarića u Čitluku.

U slučaju da se prikupi više uređaja nego što ima potrebnih u Srednjoj školi, nastavit će se sa pomaganjem osnovnoškolcima u Općini Čitluk.

Sva fizička i pravna lica mogu donirati ispravnu tehničku opremu u prostorije Srednje škole u Čitluku ili ako niste u mogućnosti sami dostavit opremu pozovite ispod navedene kontakte pa će osobe iz udruge doći do vas. Za sve one koji žele, od sutra će biti moguće pomoći i novčanim sredstvima na broj računa udruge BRUM, o čemu ćete biti sutra obaviješteni.

Opremu možete dostavit već od sutra u prostorije Srednje škole, a ustaljeni raspored će biti: ponedjeljak/srijeda/petak u vremenu 10:00-13:00h.

Svi donatori trebaju voditi računa o tehničkoj ispravnosti uređaja i biti svjesni da se oprema poklanja porodicama u potrebi te da neće biti vraćena nakon završetka pandemije koronavirusa ili prestanka odvijanja online nastave.

Kontakt osobe ispred udruge BRUM:

Martin Ivanković (063 551 721)
Dragana Radišić (063 827 621)