HGSS Čitluk – Međugorje treba našu pomoć!

O ovim momcima smo već pisalo mnoštvo puta, svaki članak vezan za njih je bio kako su intervenirali i na taj način spasili nečiji život, ne malo puta stavljaljući sebe u rizične situacije, trošeći svoje slobodno vrijeme i novac.

Sada je naša pomoć njima potrebna. Radi se o tome da im je tijekom jedne od zadnjih intervencije prilikom transporta ljudi u zone potrage doživjelo oštećenje, oštećenje je bilo preveliko i popravak je bio neisplativ. To za ove vrijedne momke znači da im je onemogućeno njihovo daljnje djelovanje, od izlazaka na teren, transporta unesrećenih, vježbe i sve ostale aktivnosti kojima se bavi jedna stanica Gorske službe spašavanja.

Nažalost od nadležnih institucija se nitko nije ponudio za konkretnu pomoć ovoj hvale vrijednoj službi, koja sigurno zaslužuje jedan od boljih tretmana kako u našoj općini, tako i u federacij BiH, jer kao što smo već napisali mnoštvo puta su ostavili svoje obitelji, trošili svoje vrijeme i novac kako bi pomogli onima kojima je u tom trenutku pomoć potrebna bila.

Svi koji žele donirati sredstva HGSS Čitluk-Međugorje za nabavku novog vozila, te na taj način pomoći u radu njihove stanice, to možete učiniti uplatom na:

Žiro račun broj: 306 000 2765 442810
Otvoren kod ADDIKO BANKE
Za uplate iz inozemstva IBAN : BA393060002765446884,
SWIFT: HAABBA22