Velika devetnica slugi Božjem ocu Anti Gabriću „OD ZEMALJSKOG DO NEBESKOG ROĐENJA“

Četvrta devetnica od 20. do 28. svibnja 2021.

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi molitelji devetnice,

evo nas u četvrtoj, svibanjskoj devetnici. Mjesecu posvećenom Blaženoj Djevici Mariji.

Tko može bolje razumjeti, voljeti, ljubiti, praštati, strpljivo sve podnositi, grliti nego Majka?! U svim našim potrebama, kušnjama, patnji, bolesti, Marija je tu da joj se uteknemo. Strpljivo i s ljubavlju Ona želi uzeti naše živote u svoje majčinske ruke. Želi biti naša zagovornica i Posrednica između neba i zemlje jer je Ona naš put do Srca Isusova.

Poput oca Ante kroz radosna, žalosna i slavna otajstva povjerimo svoj život Mariji. Darujmo joj ruže ljubavi, ljiljane čistoće, ljubice poniznosti, jorgovane odanosti i čitavo naše srce. Prepustimo se Duhu Svetomu da nas vodi i zahvati, da na nas izlije svoje darove kako bismo poput oca Ante svijetlili, gorjeli i izgorjeli za Krista. Neka njegova pisma ponovo zapale naša srca za Isusa, za Njegovo Kraljevstvo, za pomoć i utjehu u Njegovoj i našoj Majci Mariji.

Molim našu dobru Majku - ona je razumjela boli, ona, Majka boli - da nam svima dade jakost da uz Isusov križ i uz križeve tolike naše braće i sestara vjerno stojimo. Da budemo Božji junaci. Da otvorimo svoja srca, da raskrilimo svoje ruke, da zagrlimo, da spasimo čitav svijet.“

Otac Ante

Molimo za njega. Molimo se njemu i za postupak proglašenja blaženim, da se po Božjoj volji sve i ostvari.

Nastavimo i dalje moliti za našu Crkvu, naše obitelji, nerođene, napuštene, posebno bolesne i sve naše nakane koje posebno stavljamo u ovu devetnicu.

Kroz ovu devetnicu uključimo se u svibanjski „molitveni maraton“ pape Franje. Neka i naša devetnica bude usmjerena na sve naše bolesne i kraj pandemije.

Ispunimo Marijino Srce radosnom molitvom svete krunice.

Svibanjska Majko, Kraljice mira i Majko naša, moli za nas, Hrvatsku, Bengaliju i cijeli svijet!

Želimo Vam uspješan, plodonosan i blagoslovljen hod kroz Devetnicu!

Zaklada Otac Ante Gabrić