ALAN HRŽICA OBJAVIO NOVI LIVE ALBUM

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“. 

Ovaj album predstavlja plod Alanove želje da u jedinstvenom izdanju snimi pjesme koje redovito izvodi na svojim koncertima, kako autorske tako i djela njegovih kolega iz svijeta duhovne glazbe. Projekt je realiziran u toploj i inspirativnoj atmosferi studija, uz suradnju s bendom i bliskim suradnicama, Vanessom Mioč i Helenom Lijić, čime je snimljen materijal koji služi kao uvod u buduće kompilacije serije. Planirano je kontinuirano obogaćivanje serije novim LIVE albumima koji će sadržavati pjesme omiljene među publikom i široko prepoznate.

Za iznimnu glazbenu izvedbu na albumu zaslužni su istaknuti glazbenici: Andrej Grozdanov, Marijo Bilić, Benedikt Berić i Stjepan Habunek. Zoran Švigir (Švigi), u čijem je studiju album snimljen, bio je zadužen za tonsku realizaciju. Album je već dostupan na vodećim glazbenim platformama, uključujući Spotify, Deezer i iTunes, dok će informacije o dostupnosti fizičkog izdanja biti uskoro objavljene, kao i detalji o mjestima gdje se CD može kupiti.

Alan Hržica trenutačno s bendom održava duhovne obnove i koncerte širom Europe, šireći Riječ Božju kroz glazbu i duhovne nagovore. U ovom izuzetno plodnom razdoblju, u samo posljednja dva mjeseca, predstavio je četiri nove pjesme na svojim službenim platformama, od kojih su neke uvrštene i na ovaj album.

Pozivamo vas da se prepustite uživanju u kršćanskim duhovnim pjesmama i obogatite svoja srca slaveći Gospodina.

Ivana Perić