Alan Hržica održao duhovni koncert u Ludwigshafenu

Alan Hržica održao je sa svojim bendom veliki duhovni koncert slavlja i molitve u Ludwigshafenu, gradu u Njemačkoj. 

Dvorana je bila rasprodana mjesec dana unaprijed, a interes za ovaj događaj bio je velik. Fra Slavko Antunović izrazio je želju da Alan posjeti Hrvatsku katoličku misiju u Ludwigshafenu, dok je Goran Rožić preuzeo cjelokupnu organizaciju. Zajedno s njegovim suradnicima, osigurao je da se večer slavlja održi na visokoj razini.

Tijekom večeri moglo se vidjeti mnoštvo mladih ljudi koji su predano slavili i molili. To predstavlja lijepu sliku nade za našu mladež u Njemačkoj. Između pjesama i slavlja, Alan je istaknuo kako je jedino pravo rješenje za očuvanje obitelji u ovim izazovnim vremenima posvetiti se osobnom obraćenju i raditi na živom odnosu s Bogom kroz molitvu i sakramentalni život.

Sutradan, u nedjelju, nakon svete mise koju je predvodio fra Slavko Antunović, Alan je održao duhovni nagovor i gorljivo svjedočio ljubav prema Crkvi i Gospodinu Isusu Kristu.
Možemo reći da smo zaista osjetili veliko gostoprimstvo našeg naroda u Njemačkoj i doživjeli veliko zajedništvo sa svim hodočasnicima koji su doputovali na ovaj događaj.

Bend sada putuje u Novi Travnik gdje će u sportskoj dvorani održati večer slavlja i molitve u suradnji s fra Ivanom Matićem, vlč. Borisom Plavšićem, vlč. Sandrom Jurešićem i glavnim organizatorom, don Antom Ledićem. Bit će to glazbeno-duhovni događaj koji još nije viđen na prostorima srednje Bosne.

Ivana Perić – MZSI