Čapljinac Ivica Radić objavio prvu autorsku pjesmu "Jer ti si ljubav"

Prije nekoliko dana Čapljinac Ivica Radić objavio je svoju prvu autorsku pjesmu "Jer Ti si ljubav".

Otpjevao ju je zajedno sa svojom suprugom Olgicom, a video uradak za pjesmu snimio je na lokaciji oko i ispred međugorske crkve sv. Jakova.

Inače, Ivica nije po profesiji glazbenik, nego elektro-tehničar. Od malena voli glazbu i sam je naučio svirati gitaru. Prije je slušao i pisao zabavne pjesme, ali odnedavno su on i njegova supruga počeli pjevati u crkvenom zboru i to ga je više približilo duhovnoj glazbi.

O tome kako je nastala pjesma "Jer Ti si ljubav" za portal Medjugorje-info.com Ivica je rekao: „Pjesma "Jer Ti si ljubav" nastala je kao čisto Božje nadahnuće. U mladosti sam pisao svjetovne, zabavne i ljubavne pjesme i svirao gitaru. Kad su došle neke ozbiljnije godine supruga i ja smo počeli pjevati u crkvenom zboru. Tad sam osjetio da bih trebao napisati neku duhovnu pjesmu, ali inspiracija nije nikako dolazila. Jednog dana supruga je donijela tzv. Božje dragulje (listiće sa citatima iz Biblije) i pozvala me da si izvučem jedan papirić s citatom. Ja sam to uradio i riječi citata kojeg sam izvukao glasile su: "PJESMOM ĆEŠ OPJEVATI SILU MOJU I KLICAT ĆEŠ MILOSRĐU MOME". To je meni bila toliko snažna poruka da sam uzeo papir i olovku, i za nešto više od pola sata napisao sam tekst i uglazbio ga na gitari. Jednostavno se pjesma izlila iz mene. Poslije toga sam napisao još nekoliko duhovnih pjesama.“

Kako pjesma "Jer Ti si ljubav" zvuči i izgleda, možete poslušati na linku: