Sadržaj s oznakom: Čapljina

Prije nekoliko dana Čapljinac Ivica Radić objavio je svoju prvu autorsku pjesmu "Jer Ti si ljubav".

U gradskom groblju svetog Franje Čapljina već dugi niz godina čuva se običaj koji je karakterističan za cijelu općinu, a potom državu i regiju. Radi se zaista o neobičnom običaju – u noći sa blagdana Svih svetih na blagdan Dušnog dana u navedenom groblju cijelu noć zvoni se mrtvačko zvono, da se nazove pokoj mrtvim dušama koje su pokopane u groblju sv. Franje u Čapljini.

U Hercegovini je od 80 župnih crkava posvećeno njih 18. Navodimo u kojim su župama crkve posvećene, koji ih je biskup posvetio i koje godine:

Čapljinska HVIDR-a na svojoj Facebook stranici objavila je kako je u Klepcima kod Čapljine razbijen spomenik don Iliji Tomasu, prenosi nedjelja.ba.

Crkva svetog Franje u Čapljini puna je vjernika na misama zornicama.

"Ove su godine mladi Gabela Polja odlučili pripremiti božićni program želeći darovati sami sebe kako bi sve razveselili i prenijeli jednu poruku. A koju?? To možete čuti i vidjeti ako dođete u nedjelju 23.12.2018. nakon ručka i popodnevnog odmora u Svadbeni salon "Dalmata" u Jurashopu u 17 sati.

Stanje na požarištima u Čapljini i dalje je kritično.

Objavljeno u Čapljina | 19.4.2015.

Pronađena Vinka Gadže

Hercegovačka Gorska Služba Spašavanja je na svojem Facebook profilu objavila da je nestala Vinka Gadže pronađena živa i zdrava.

Vinka Gadže, 82-godišnja starica iz Prćavaca, je nestala i za njom se vodi opsežna potraga.