“IZ MOLITVE U SRCE“

Alan Hržica predstavlja novi spot za pjesmu ADONAI sa svog posljednjeg albuma: “Pod Tvojim pogledom“. Za montiranje video spota pobrinuo se dugogodišnji Alanov suradnik Ivan Crnjak.

Izjavljuje vrlo zanimljive činjenice što se tiče ove pjesme:

“Jednog sam se dana nalazio sam u svojoj radnoj sobi s gitarom u ruci i nekako spontano ušao u molitvu, istovremeno prebirući s prstima po žicama. Stalno mi je u srce dolazila jedna melodija koju sam potom snimio u svoj mobitel da slučajno ne zaboravim. Danima sam se kasnije vraćao na tu melodiju i riječi su polako dolazile. Jedan manji dio teksta pjesme došao je iz službe čitanja časoslova kojeg sam taj dan molio, a refren sam napisao nadahnut molitvom sv. Ignacija koji kaže: “Uzmi, Gospodine, i primi svu moju slobodu, moju pamet, moj razum i svu moju volju, sve što imam i što posjedujem; ti si mi to dao, tebi, Gospodine, sve vraćam; sve je tvoje, raspolaži sa svime po svojoj volji; daj mi samo svoju ljubav i milost i to mi je dosta.“

Inače ovo je već šesta pjesma sa spomenutog albuma koja ima svoj video spot pa tako možemo zaključiti kako ova ekipa vrijedno radi. Pred Alanom su veliki koncerti i duhovne obnove u Hrvatskoj i Europi gdje zajedno sa svojim bendom predvodi slavljenje Gospodina.

Uskoro ga možemo očekivati u Šibeniku, Drinovcima, Innsbrucku – Austrija, Goppingen – Njemačka, Županja, Puli, Rijeci, Kopru – Slovenija, Novoj Kapeli, Mostaru, Ivanić Gradu, Primoštenu, Travniku i Zagrebu.