Premijera pjesme i videospota "U Isusa gledaj" – Molitvena zajednica Kraljice apostola i Alan Hržica

U petak, 23. veljače 2024., u srcu Zaprešića, unutar svetih zidova crkve Kraljice apostola, odjeknula je premijera nove duhovne pjesme koja nosi snažnu evanđeosku poruku. 

Pjesma "U Isusa gledaj", prva je takva suradnja između "Molitvene zajednice Kraljice apostola" i poznatog izvođača duhovne glazbe, Alana Hržice. Ova pjesma, inspirirana teškim životnim trenucima autorice Emine Elizabet Paulić, predstavlja svjetlo nade u trenucima kada se čini da je sve izgubljeno.

Suočena s bolnom realnošću bolesti svog muža, tražila je utjehu i snagu u riječima koje su joj dolazile po nadahnuću: "U Isusa gledaj". Njezina priča inspirirana je poukom iz Matejevog evanđelja o Petru koji, usmjerenim pogledom prema Isusu, uspijeva činiti nemoguće, hodati po vodi. Ova pjesma simbolizira snagu vjere koja nas drži iznad životnih oluja i kakvu moć imamo kada skrenemo pogled s valova i usmjerimo ga na Isusa.

Emina je željela tu pjesmu pjevati s Alanom Hržicom, što se ostvarilo kroz Alanovo poznanstvo s njezinim voditeljem zajednice, Stipanom Šandrkom. Alan je poslušao pjesmu i nakon nekog vremena potvrdio da će sudjelovati u njoj, pjevajući i stvarajući je zajedno sa svojim producentom Grgurom Sesarom i kolegom Petrom Buljanom iz molitvene zajednice "Božje pobjede".

Premijera videospota "U Isusa gledaj" održana je 23. veljače, tijekom duhovne obnove u prepunoj crkvi Kraljice apostola. Odaziv na susret bio je izvan svih očekivanja, svjedočeći o snazi zajedništva, jer su se ovdje okupili ljudi čija srca gore u ljubavi prema Bogu. Duhovnu obnovu predvodio je vlč. Ivica Tola, dok su glazbeni dio večeri ispunili Alan Hržica, Petar Buljan i "Molitvena zajednica Kraljice apostola".