Duhovna obnova u Koriji Karlo Hruškar

Duhovna obnova u Koriji

U subotu, 13. svibnja, na dan bl. Djevice Marije iz Fatime, imali smo izuzetnu čast surađivati s vlč. Krunoslavom Siroglavićem i održati duhovnu obnovu za narod u naselju Korija, u Župi svetog Ivana Krstitelja. 

alan hrzica korija 1

Vlč. Krunoslav Siroglavić predvodio je misu i održao snažnu propovijed koja je duboko dirnula srca svih prisutnih, pripremajući nas za milosti koje nam Bog želi darovati putem ove duhovne obnove.

Nakon toga, Alan Hržica je održao duhovni nagovor o snazi Božje ljubavi u našem životu. Govorio je o očinskoj perspektivi našeg Gospodina i njegovoj brizi za nas. Zatim je uslijedilo klanjanje Pred Presvetim iz oltarskog Sakramenta koju su predvodili Alan i vlč. Kruno. Molitva je bila duboka i snažna, a atmosfera ispunjena velikim molitvenim raspoloženjem svih sudionika. Nakon svega, uslijedilo je slavlje Gospodina pjesmom, čime je stvorena veličanstvena atmosfera.

alan hrzica korija 2

Posebno smo sretni što su nam se pridružili kolege svećenici koji su tijekom duhovne obnove, vršili ispovijedi, te je tog dana mnogo ljudi pristupilo sakramentu pomirenja. Ovo je samo početak evangelizacijskih susreta koje će Alan Hržica, zajedno s vlč. Krunoslavom Siroglavićem, nastaviti provoditi u području Virovitice.

Želimo također najaviti koncert koji će se održati 7. listopada na Trgu u Virovitici, koji će biti nastavak ove lijepe priče. Pozivamo sve da nam se pridruže i uveličaju ovaj važan i veliki događaj.

Na kraju, željeli bismo izraziti zahvalnost svima koji su došli i doprinijeli ovom važnom i velikom događaju. Vaša podrška i sudjelovanje imaju iznimnu važnost za nas. Nastavit ćemo s predanim radom u evangelizaciji i širenju duhovnih vrijednosti kako bismo izgrađivali bolji svijet i širili Kraljevstvo Božje u srcima ljudi.

alan hrzica korija 4

Ivana Perić - Molitvena zajednica Srce Isusovo