MY PROPOVIJEDI Nova knjiga don Damira Stojića

U izdanju Salesiane d.o.o, objavljena je nova knjiga salezijanca don Damira Stojića „My propovijedi"

Don Damir Stojić omiljeni je svećenik, salezijanac, koji u propovijedima umije jednostavno prenijeti velike teološke istine, nerijetko i vrlo duhovitim primjerima iz života. Rođenjem i odrastanjem Kanađanin, don Damir ponekad simpatično pogriješi padež ili upotrijebi koju englesku riječ, odakle je i potekao naziv njegove nove knjige „My propovijedi“, no mladima njegov jezik ne predstavlja „barijeru“ jer osjete njegov žar i ljubav prema Bogu, ističu izdavači.

Knjiga je napisana na način blizak mladima i svima koje žele produbiti svoju vjeru; sadrži mnogo zanimljivih životnih primjera kojima približuje Boga; motivira i potiče na dublje proučavanje Biblije i pomaže u pomaže u boljoj pripremi za nedjeljnu misu.

Knjiga je nastala na neobičan način – autor ju nije napisao, on ju je izgovorio. Gotovo su sva poglavlja bila jednom dio mise, izgovorena kao don Damirova propovijed, snimana mobitelom, a kasnije oblikovana u knjigu. U knjizi su nanizane propovijedi za sve nedjelje u godini B, pa i za one rijetke nedjelje koje se preskaču s obzirom na datum Uskrsa. Knjiga se može naručiti na poveznici.