Sadržaj s oznakom: Don Damir Stojić

Seminar za muškarce pod sloganom ”Bdijete, postojani u vjeri, muževni budite, čvrsti” bit će održanom u 15. i 16. ožujka 2024. godine na Humcu u Ljubuškom.

U utorak, 6. veljače u 20,00 sati u Dvorani Ivana Pavla II. (žuta dvorana) bit će otvoreni susret Frame Međugorje. Gost predavač je don Damir Stojić, svećenik - salezijanac, koji je dugo godina bio duhovnik karizmatske molitvene zajednice “Božja pobjeda”. Tema susreta je pornografija.

Ako Bog dopusti da dijete umre (npr. od bolesti), jel pogrešno moliti za zdravlje itd.? Trebamo li samo moliti "budi volja Tvoja" i dokud mogu ići naše nakane? Hvala

Poznati studentski kapelan don Damir Stojić redovno odgovara na pitanja svojih studenata na mrežnim stranicama SPAS-a. Evo što je odgovorio na zanimljivo pitanje o Bibliji.

Objavljeno u Duhovni kutak | 19.10.2023.

Kontracepcija kao lijek?

Budući da imam problem sa štitnjačom, poremećen menstrualni ciklus i jako bolne menstruacije doktorica mi je preporučila hormonsku terapiju.

Koje su posljedice odlaska bioenergičarima?

Don Damir Stojić svećenik salezijanac poznat je po svojim iskrenim i nadahnutim nastupima, izjavama i aktivnostima. Svaka njegova nova služba ili razrješenje od iste izaziva veliku medijsku pažnju. 

Zašto imamo anđele čuvare, zašto im se molimo kad je tu naš Bog koji nas čuva i brani, koji je uvijek uz nas? Marija

Objavljeno u Duhovni kutak | 24.9.2023.

O trbušnom plesu

Zanima me je li pogrešno da jedna djevojka koja želi ispravno živjeti svoju vjeru trenira nešto poput trbušnog plesa ili s-faktora, dakle, prakticira na treningu ili izvodi doma vježbe koje slave ženstvenost i, recimo, senzualnost ženskog tijela?

Moje pitanje je vezano na prispodobe o sljepcima. Isus prijeti i govori "Pazite da nitko ne dozna" i "Ne ulazi u selo". Zašto Isus u tri prispodobe zabranjuje slijepcima da svjedoče čudo koje im je naš Gospodin učinio? Hvala unaprijed! Zvonimir

Na web stranici studentskog pastorala vjernicu je zanimalo mišljenje o izborima ljepote. Pojašnjenje joj je dao don Damir Stojić.

"Našem, sada već bivšem župniku, don Damiru Stojiću želimo od svega srca zahvaliti za sve što je učinio za našu župu"

Možda ste i vi dobivali E-mailove ili sms poruke koje govore o Bogu ili uglavnom sadrže neku molitvu i pišu da će se nešto lijepo dogoditi tj.

Mnogo se puta upitamo kako se ispravno moliti, kako savladati napasti koje narušavaju mir u nama.

Objavljeno u Duhovni kutak | 20.8.2023.

Tri opomene Hrvatima

Don Damir Stojić, poznati hrvatski svećenik salezijanac u ovom kratkom videu naglašava tri velike „rane“ hrvatskog naroda koje na cijelu našu zemlju navlače prokletstvo i nemir.

Svjedočanstvo o trenutcima kada je Isus bio sam

Stranica 1 od 7