Nova knjiga u izdanju FMC Svjetlo riječi

U izdanju Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi, izašla je nova knjiga autora Mile Babića pod nazivom Secundum loca et tempora. Ljudska egzistencija i dodirne teme. Riječ je o zbirci tekstova objavljenih u vremenskom rasponu od 1978. do ove godine.

Svi su prethodno bili objavljeni tiskom, osim triju članaka koji se prvi put pojavljuju u ovoj knjizi.

Živeći u svijetu koji se pred našim očima mijenja, osjećajući težinu i posljedice njegovih mijena te razmišljajući o položaju, ulozi i zadaći religije u njemu, autor je nastojao sebi i drugima ponuditi moguće odgovore na aktualna ili akutna pitanja do kojih je uvijek dolazio u oslonu na iskustva prethodnika po mislilaštvu i u dosluhu sa suvremenom filozofskom i teološkom mišlju.

Knjiga je primarno namijenjena humanistici i akademskoj zajednici, ali jednako i široj kulturnoj javnosti jer na suvremen, jasan i kritički način raspravlja o bitnim pitanjima ljudske egzistencije.

Svoj primjerak knjige možete naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200; e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; u knjižarama Svjetla riječi u Vitezu i Livnu ili nas posjetite u Sarajevu na adresi Zagrebačka 18.