6. Međunarodna duhovna obnova za život

6. Međunarodna duhovna obnova za život održat će se u Međugorju od 9. do 12. svibnja 2018.

S Majkom života: duhovna obnova za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

Tema je:

Živjeti od Božje riječi
„Tada im otvori pamet da razumiju Pisma“ (Lk 24, 45)


U Gospinoj školi

PROGRAM

Srijeda, 9. svibnja 2018.

14.00 Registracija sudionika
16.00 Uvod u duhovnu obnovu
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, molitva za ozdravljenje

Četvrtak, 10 . svibnja 2018.

9.00 Jutarnja molitva
Predavanje, svjedočanstva
14.00 Molitva uz Križevac
17.00 Večernji molitveni program:krunica. sv. Misa, Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu


Petak, 11. svibnja 2018.

7.00 Molitva na Brdu ukazanja
9.30 Predavanje, svjedočanstva
12.00 Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u tišini
15.00 Predavanje, svjedočanstva
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, čašćenje križa Gospodinova

Subota, 12. svibnja 2018.

9.00 Molitva
9.30 Predavanje
10.30 Iskustva sudionika
12.00 Završna sv. Misa

Koordinator: fra Marinko Škota
Predavač na duhovnoj obnovi fra Damir Pavić, ofm, rođen je 09. studenog 1971. godine. U župi Vijaka, u blizini Vareša, posvećenoj Bezgrešnom začeću BDM pohađao je osnovnu, a u rodnom Varešu srednju strukovnu školu. Teološki studij je završio na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu. Za svećenika je zaređen 29. lipnja 2005. godine u Sarajevu. Član je provincije Bosne Srebrene. Nakon svećeničkog ređenja bio je na službi ž. vikara u samostanu Fojnica, a zatim obnašao službu župnika u župama Okučani i Brestovsko. Od ljeta 2016. godine obavlja službu tajnika Provincije i voditelja Frame Sarajevo, a nedavno je imenovan i za koordinatora franjevačkih pučkih misija u Bosni Srebrenoj. Želja za svećeništvom i put do njega je duboko povezan s Gospinim svetištem u Međugorju, gdje često dolazi kao hodočasnik, ali i sudjeluje u duhovnim programima župe. Voditelj je duhovnih vježbi za svećenike te duhovnih obnova po župama u Bosni i Hercegovini i inozemstvu.

Duhovna obnova će se održati u dvorani iza crkve. Prilog za troškove je 40 € po osobi. Prijave možete izvršiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve sudionike da sami osiguraju smještaj u Međugorju.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, zanimanje i gdje radite.

Zbog organizacije duhovne obnove, i vaše sigurnosti, molimo vas da se smatrate registrirani tek nakon što dobijete potvrdan odgovor. Ako odgovor niste dobili, to znači da nismo dobili vašu prijavu i da niste registrirani, jer ste vaš e - mail uputili na krivu adresu ili imate virus pa se pošta automatski blokira. Stoga se možete smatrati registrirani tek nakon što ste primili potvrdan odgovor.