Sadržaj s oznakom: Seminar

Tako je lijepo vidjeti muškarce u crkvi. S tom muškom energijom, crkva doista vidljivije postaje ona VOJUJUĆA CRKVA, kakva bi trebala biti crkva na zemlji.

P. Mijo Nikić predvodi psihološko - duhovni seminar "Oproštenjem do iscjeljenja - principi biblijske psihoterapije koji će se održati u Karmelu sv.Ilije (Buško jezero, BiH) 26. ožujka 2023.

Župni ured KOČERIN, u sklopu duhovne pripreme za proslavu 150 godina od osnivanja župe, nastavlja sa organiziranjem duhovnih sadržaja za svoje župljane i ostale zainteresirane.

Tisuće vjernika iz različitih župa od 12. do 14. ožujka bili su sudionici duhovnoga seminara koji je održan u župnoj crkvi na Kočerinu kod Širokog Brijega.

6. Međunarodna duhovna obnova za život održat će se u Međugorju od 9. do 12. svibnja 2018.

Od 16. do 18. ožujka 2018. Školske sestre franjevke iz Mostara organiziraju u Međugorju još jedan molitveno-odgojni seminar za djevojke srednjih škola. Molitveno-odgojni susreti održavaju se u Kući mira.

Seminare posta, molitve i šutnje utemeljio je fra Slavko Barbarić s namjerom omogućiti hodočasnicima još jedan način intimnijeg i dubljeg susreta s Bogom.

Osamnaesti međunarodni seminar za bračne parove u Međugorju započeo je u srijedu 8. studenog kratkim uvodnim susretom u 16, 00 sati nakon čega je slijedio večernji molitveni program.

Školske sestre franjevke iz Mostara u Međugorju organiziraju od 17. do 19.studenoga održat će se seminar za djevojke srednjih škola.

Školske sestre franjevke iz Mostara započinju sa seminarima za djevojke u Kući mira (Domus Pacis) u Međugorju za ovu školsku godinu.

Bog traži da opraštamo, ali to traži i psihologija, koja upozorava da potisnuta mržnja ugrožava naše psihološko zdravlje

U Dvorani Ivana Pavla II. od 9. do 12. studenog ove godine održava se Međunarodni seminar za bračne parove.

Duhovni Seminar “Naš Bog je silan Bog”

Jedna od sudionica Prvog međunarodnog seminara za život u Međugorju, koji traje do 19. Lipnja, je i prof. Elizabeta Rezić, iz Mostara.

„ČEDO U UTROBI“ (Lk 1, 41) Večernjom svetom Misom u četvrtak, 16. lipnja 2016. započeo je prvi međunarodni seminar za život (PRO LIFE) koji se održava u Međugorju od 16. do 19. lipnja 2016.

Tema: "Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan." (Lk 6, 36)

Stranica 1 od 3