Koncert molitvene zajednice "SRCE ISUSOVO" i "BOŽJA POBJEDA"

Na Trgu Bana Jelačića u Nedjelju 18.12.2016 u 19:00h! Molitvene zajednice "SRCE ISUSOVO" i "BOŽJA POBJEDA" u zajedničkoj suradnji održat će koncert i zagrijati atmosferu adventa i iščekivanja Kristova rođenja.

Molitvena zajednica Srce Isusovo dobila je Porina za najbolji album duhovne glazbe u 2016. godini a Božja pobjeda je po mišljenjima publike jedna od najslušanijih grupa duhovne glazbe u Hrvatskoj. Bit će ovo velika večer za grad Zagreb zbog toga što se nikad još na ovaj način nisu spojila dva tako poznata duhovna benda. Naime na binu će izaći pola benda Srca Isusova među kojima će biti Marija Husar Rimac i Alan Hržica te pola benda Božje pobjede na čelu s frontmanom grupe mladim glazbenikom Petrom Buljanom gdje će zajedno tijekom cijelog koncerta izvoditi poznate pjesme jednog i drugog sastava.

Bit će to glazbeni specijalitet za sve miljenike i pratitelje duhovne scene. Na Trgu se očekuje pravo slavlje Gospodina Isusa Krista kao i tisuće ljudi koji će doći u tome sudjelovati. Toplo se obucite i pridružite se ovom pravom pred Božićnom ugođaju.