Sadržaj s oznakom: Blatničke note dobrote

„Blatničke note dobrote“ ponovno su u Donjoj Blatnici okupile nepregledno mnoštvo posjetitelja, koji su na poziv Mate Bulića i Organizacijskog odbora koncerta došli širiti dobrotu, pomagati potrebitima i dobro se zabaviti uz mnogobrojne estradne zvijezde.

Nakon dvije godine, 8. kolovoza 2022. s početkom u 20 sati ponovno će se održati 9. humanitarni koncert “Blatničke note dobrote”, kojega sa svojim Blatničanima organizira Mate Bulić. Koncert će se kao i prijašnjih godina odvijati na platou ispred crkve u Donjoj Blatnici.

Šesti po redu humanitarni koncert "Blatničke note dobrote" okupio je rekordan broj posjetitelja u Donjoj Blatnici. Humanitarni koncert na platou ispred crkve sv. Franje zajednički su organizirali Mate Bulić, župni ured Čerin i mještani Donje Blatnice, a uz nezaboravnu zabavu uz nastupe velikog broja estradnih zvijezda, prikupljana su novčana sredstva za obnovu crkve sv. Ivana u Podmilačju, za pomoć HU “Fra Didak Buntić”, također i za Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama “Sveta obitelj” Mostar, a dio novca bit će utrošen i za uređenje dvorišta crkve sv. Franje.

Nastupaju: Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Željko Bebek, TS Prijatelji i Jeršek Štef, klapa Herceg, TS Šurmanci, dr. Pehar, gosti iz središnje Bosne, Dona, Dalmatino, Ivana Marić, Jozo Vučić, Zoran Begić, Ivica Bago, Alen Nižetić, Matija Vuica, Mate Bulić.