Sadržaj s oznakom: Dublin

Hrvatska katolička misija Dublin najavljuje slavlje svetkovine zaštitnice misije svete Majke Terezije iz Kalkute.
Ove godine će se slavlje održati u nedjelju, 3. rujna 2023. u 13.15 sati. Također, bit će to i oproštajno slavlje vlč. Josipa Levakovića, voditelja HKM Dublin.

Vijest o jednom kafiću u irskom Dublinu obišla je svijet, pa je našla svoje mjesto i u hrvatskim medijima, jer kafić djeci kojoj je to potrebno, nudi besplatan doručak prije škole.

Papa Franjo odredio je da se može dobiti potpuni oprost u prigodi IX. međunarodnog susreta obitelji koji se održava od 21. do 26. kolovoza, u Dublinu, u Irskoj.

Službena himna Svjetskog susreta obitelji 2018.

"Kriza obitelji je zabrinjavajuća, moramo se vratiti korijenima, Božjem projektu, modelu Svete obitelji. Zato mnoge obitelji dolaze u Međugorje".

Tenor Andrea Bocelli pjevat će 25. kolovoza za papu Franju i obitelji iz cijeloga svijeta, na Festivalu obitelji koji će se održati u okviru Svjetskoga susreta obitelji u Dublinu (21. - 26. kolovoza 2018.)

Dublin je grad koji je papa Franjo izabrao za sljedeći Svjetski susret obitelji, koji će se održati od 21. do 26. kolovoza o temi „Evanđelje obitelji – radost za svijet“.