Sadržaj s oznakom: HRT

Nakon što je portal narod.hr izvijestio o francuskom animiranom serijalu pod nazivom ‘Drske djevojke’ koji se emitira na HRT-u koji u jednoj epizodi propagira tzv. ‘promjenu spola’, s HRT-a su odgovorili na njhova pitanja. Pravdaju se da je riječ o ‘visoko kvalitetnom sadržaju koji promiče temeljne vrijednosti kao što su sloboda, ravnopravnost, suživot, vjersku i rasnu toleranciju, borbu za ljudska prava’. Kažu da je sadržaj namijenjen općoj populaciji iznad osam godina. No, dobno ograničenje na emitiranoj seriji nisu istaknuli, piše narod.hr.

Program za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije pokrenuo je novi specijalizirani portal “Projekt Drugi” namijenjen djeci i mladima školskog uzrasta te njihovim nastavnicima, koji promiče LGBT propagandu te promovira redefiniciju braka i posvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

Manipulacija, pristranost i ideološka nastrojenost Hrvatske radiotelevizije – HRT-a je sve očitija.

OPET je preskupa veza između New Yorka i HRT-a. Nakon što su lani u posljednji tren sredili prijenos Marinovog finala protiv Japanca Keija Nishikorija, i ove sezone, na putu do obrane Grand Slam naslova na US Openu, HRT ne može pratiti najboljeg hrvatskog tenisača.

Namjerno ili slučajno, baš 10.4.2015. godine na HRT-u je prikazana emisija autora i voditelja Dražena Ilinčića – „Noćna kavana“.