Sadržaj s oznakom: Ivan Dragičević

U ovom tekstu vam donosimo uspomene vidioca Ivana Dragičevića na pokojnog fra Slavka Barbarića. Tekst je prijevod razgovora koji je Ivan dao austrijskom časopisu 'Medjugorje' 13. prosinca 2000. godine.
Ivane, možeš li nam reći što je fra Slavko značio za tebe?

Gospina poruka Ivanu Dragičeviću od 20. listopada 2023.

U zadnjoj poruci jednom od međugorskih vidjelaca, Ivanu Dragičeviću, Gospa poziva na pojačanu molitvu i post za mir! Ona kaže:

U zadnjoj poruci preko Ivana Dragičevića Gospa je posebno molila za čvrstu vjeru i ustrajnost svećenika.

Gospinu poruku preko vidioca Ivana Dragičevića pogledajte i poslušajte u videu kojeg vam donosimo u nastavku:

Gospinu poruku koju je Gospa dala večeras preko vidioca Ivana Dragičevića poslušajte u videu koji vam donosimo u nastavku:

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

Sve poruke koje nam Majka daje kroz ove godine,ona daje za cijeli svijet. Gospa se obraća svima.

Premda smo svjedoci posvemašnje krize čovječanstva – duhovne i gospodarske, koje se isprepliću ili proizlaze jedna iz druge, brojni molitelji-hodočasnici svjedoče da je rješenje krize u miru koji Bog nudi, a na koji Kraljica Mira iz dana u dan poziva.

Vidjelac Ivan Dragićević je 2. travnja 2005.godine na svom redovitom večernjem ukazanju, samo nekoliko sati nakon papine smrti, uz Gospu vidio i papu Ivana Pavla II. Papa je prema njegovom svjedočenju stajao kraj njezine lijeve strane.

Ivan Dragičević, jedan je od šest vidjelaca iz Međugorja koji još uvijek ima svakodnevna Gospina ukazanja. Živi u Americi sa svojom obitelji, ali često dolazi u Međugorje. Svim međugorskim hodočasnicima, članovima svojih molitvenih grupa po svijetu te prijateljima Gospe, uputio je svoju uskrsnu čestitku:

Dragi moji prijatelji u Kristu,

"Očekujem da ću proći kroz ovaj svijet samo jednom. Svako dobro što mogu učiniti, ili bilo kakvu dobrotu koju mogu pokazati bilo kojem drugom stvorenju, neka to sada učinim... jer više neću prolaziti ovim putem."

PORUKA MEĐUGORSKE KRALJICE MIRA koju je uputila svijetu preko Ivana Dragičevića, dana 4. svibnja 2020.

Stranica 1 od 3