Sadržaj s oznakom: JeanMichel Nicolier

Ove noći prije 30 godina u Vukovaru na Ovčari je nakon žestoke torture, brutalnog premlaćivanja i metkom ubijen francuski dragovoljac i heroj Domovinskog rata Jean-Michel Nicolier.

Obriši suze, Lyliane

Ove noći prije 28 godina u Vukovaru na Ovčari je nakon žestoke torture, brutalnog premlaćivanja i metkom ubijen francuski dragovoljac i heroj Domovinskog rata Jean-Michel Nicolier.

– Uvjeren sam da će Hrvatska pobijediti. Francuzima nedostaju Gasquet i Simon, u singlu će Čilić pobijediti dva puta, a jedina šansa Francuza je par Mahut i Herbert. Usto, Hrvati će imati više želje osvojiti Davisov kup nego Francuzi – kaže Nicolier.

Ove noći prije 27 godina u Vukovaru na Ovčari je nakon žestoke torture, brutalnog premlaćivanja i metkom ubijen francuski dragovoljac i heroj Domovinskog rata Jean-Michel Nicolier.

Na rukometnoj utakmici koja se odigravala između Hrvatske i Francuske, Paul Nicolier nije gubio nadu.

Dva čovjeka, dva različita stava prema životu. Po jednom se zove poznata ulica u Splitu, drugoga se sjećamo samo par dana oko Dana sjećanja na vukovarsku žrtvu.

Ove noći prije 26 godina u Vukovaru na Ovčari je nakon žestoke torture, brutalnog premlaćivanja i metkom ubijen francuski dragovoljac i heroj Domovinskog rata Jean-Michel Nicolier.

Dokumentarni film "Sve je bio dobar san" proučava događaje iz vremena početka rata u Hrvatskoj, dolazak Francuza Jean-Michela Nicoliera u Hrvatsku, njegovu borbu, tragediju obrane grada Vukovara.