Sadržaj s oznakom: Marin Miletić

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu, 17. listopada 2018. godine, u Splitu otvorilo svoju novu devetu sezonu tribinom pod nazivom „Ili jesi. Ili nisi. Autentičan.“

Predvođeni vjeroučiteljem Marinom Miletićem, ovog se utorka sa 160 učenika Prve sušačke gimnazije u Rijeci pomolilo za svoju bolesnu ravnateljicu.

Glas samozvanog iscjelitelja Brace sa Srebrnjaka ponovno će se moći čuti u Splitu i to sredinom kolovoza. O svemu tome oglasio se Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj, humanitarac i voditelj katoličkih skauta iz Rijeke.

Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj, prvi katolički skaut u Hrvatskoj i dugogodišnji novinar, svjedočio je vjeru u Međugorju.

Marin Miletić je poznati riječki vjeroučitelj, humanitarac i voditelj katoličkih skauta koji radi u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci a ono što opisuje Marina Miletića je njegova medijska pismenost.

Marin Miletić je poznati riječki vjeroučitelj, humanitarac i voditelj katoličkih skauta koji radi u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci a ono što opisuje Marina Miletića je njegova medijska pismenost.

Marin Miletić, angažirani hrvatski vjeroučitelj, aktivist, kolumnist, pisac i novinar na svom Facebook profilu progovorio je o istupu Bojana Glavaševića koji se 'otvorenim pismom' uredniku Večernjeg lista obrušio na ugledne Večernjakove kolumniste.

“Vjeronauk u hrvatskom obrazovnom sustavu postoji više od 200 godina.

Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj, prvi katolički skaut u Hrvatskoj i dugogodišnji novinar, svjedočio je vjeru u Nacionalnom svetištu svetog Josipa 7. ožujka 2018. prigodom osme srijede Velike pobožnosti.

Kada bi znali koliko nas Bog voli, tjednima bi plakali od sreće, rekao je Marin Miletić u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u dva', citirajući papu Franju.

Riječki vjeroučitelj Marin Miletić, na blogu Riječanin objavio je svoj osvrt o medijskoj hajci na Željku Markić zbog kolumne Anele Todorić na portalu Narod.hr. Tekst nazvan 'Pas Željke Markić spava mirno' prenosimo u cijelosti.

“Vođen vizijom otvorenosti, sa željom da Novi list ponudi i drugačije mišljenje, da osim ustaljenih lijevih svjetonazorskih pozicija čitateljima ponudi bar jedan drugačiji pogled na našu zbilju koji je protkan vjerničkim i domoljubnim stavom prije svega, bivši urednik Robert Frank pozvao me u Novi list kao tjednog kolumnistu.

Angažirani hrvatski vjeroučitelj, aktivist, kolumnist, pisac i novinar Marin Miletić bio je gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, urednika i voditelja fra Maria Knezovića.

Objavljeno u Kolumne | 21.5.2017.

Međugorje je središte svijeta

Marin Miletić, vođa Katoličkih skauta, riječki vjeroučitelj, pokretač mnogobrojnih pastoralnih i humanitarnih akcija, suprug te otac dvoje djece, u kolumni za Novi List na svoj osebujan način svjedoči i piše o Međugorju i događajima koji ga prate. Njegov tekst prenosimo u cijelosti:

Objavljeno u Kolumne | 5.2.2017.

Sloboda vrtnim patuljcima

Ne želim sada ulaziti u kvalitetu Babićeva trenerskog opusa, već progovoriti o pravu svakog pojedinca na javno izražavanje vlastita svjetonazora.

Objavljeno u Kolumne | 13.11.2016.

Iz rovova se možemo samo pobiti

Nekako mi se čini da kulturološki rat koji se vodi u SAD-u odavno, preselio se i na našu malu zemlju.

Stranica 1 od 2