Sadržaj s oznakom: Srce Marijino

Postoji pet oblika uvreda i psovki koje se nanose Bezgrešnu Srcu Marijinu:

Bit posvete je, skladno posvetnoj molitvi, svjesno i potpuno odricanje od grijeha, napasti zla i đavla te neopozivo darivanje Srcu Marijinu i po njemu Srcu Isusovu kao odgovor na njihovu ljubav.

Čin potpunog predanja Mariji - Njezinom Bezgrešnom Srcu

U Međugorju je glavni Gospin poziv bio poziv na POSVEĆENJE. Što znači biti svet?

Jučer smo slavili Presveto Srce Isusovo, ili njegovo božansko Srce. Danas slavimo Srce njegove Majke - njezino bezgrješno srce, prečisto.

Srca Isusa i Marije, spasite nerođene...

Presveta Djevice Marijo, Majko i kraljice moja, Tvojemu bezgrešnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće: svoje misli, riječi i djela.

Objavljeno u Molitve | 11.7.2022.

Molitva za posvetu obitelji

Isuse, Marijo! S Josipom ste živjeli u nazaretskoj obitelji, zato vam je draga svaka obitelj, dakle i naša.

Objavljeno u Molitve | 1.11.2021.

Posvetna molitva Srcu Marijinu

Posvetna molitva Srcu Marijinu

Porijeklo ovoga škapulara (platneni sažetak dijela redovničke uniforme, habita, dvije kr­pice sa slikama, povezane vrpcom), obavijeno je okolnostima koje upućuju na osobito djelo božanske Providnosti.

Papa Franjo podijelio je danas sa svojim pratiteljima na Twitteru kratko promišljanje u prigodi spomendana Bezgrješnog srca Blažene Djevice Marije

Ovo je molitva koja je objavljena Mariji Graf.

U novom izdanju emisije „Ispovjedaonica svijeta“ koja se emitira u programu Prvog TV predstavljena je Humanitarna udruga Marijine ruke iz Međugorja koja ima za cilj pomoći siromašnima i svima kojima je pomoć potrebna. Gosti voditeljice Ivane Grbavac bili su Jakov Čolo, predsjednik Udruge i Ana Dugandžić, volonter u Udruzi. "Marijine ruke" pomažu obiteljima s više djece, s područja međugorske župe, a violonteri posjećuju razne ustanove na području Hercegovine, staračke domove te domove koji vode skrb o osobama s posebnim potrebama.

Kroz protekle dane Isus nam žarko preporučuje po Evanđelju da ostanemo u ljubavi Njegovoj i da ćemo samo tako biti svi jedno.