Sadržaj s oznakom: Transrodna ideologija

U Ujedinjenom Kraljevstvu zabilježena su tri nova slučaja gdje su školski profesori izgubili posao zbog svojih uvjerenja. Među njima i slučaj Joshue Sutcliffea koji je otkaz dobio jer je “krivo” oslovio “transrodnog učenika”, javlja narod.hr.

Američka mornarica potvrdila je u srijedu da je koristila drag queen influencera kao jednog od svojih “digitalnih veleposlanika” kako bi pokušala regrutirati “široki raspon potencijalnih kandidata”, piše tribun.

Stotine prosvjednika proteklog je vikenda izašlo na ulice Beča kako bi prosvjedovali zbog događaja u kojem ‘drag queen’ čitaju knjige za djecu. Riječ je o prvom takvom događaju u Austriji, dok se u SAD-u transrodna ideologija već duboko infiltrirala u obrazovni sustav, a tzv. ‘drag queen’ priče za djecu u školama učestala su pojava, piše narod.hr.

Sudska tužba protiv savezne države Oregon tereti ju za nametanje “ideološkog lakmus testa” za one koji žele usvojiti djecu iz udomiteljske obitelji, što zahtijeva pridržavanje progresivne ideologije o LGBT pitanjima, piše tribun.

Delegati njemačkog „Sinodalnog puta“ velikom su većinom 11. ožujka izglasali mjere za promjenu crkvenih praksi temeljenih na transrodnoj ideologiji i za poticanje sveopće Crkve na sakramentalno ređenja žene, javlja CNA.