Dirljiva priča: Muž joj obrijao glavu kad je otkrila da ima rak

Otkrila je da ima rak pa je odlučila stvar uzeti u svoje ruke i snimila je dirljive fotografije na kojima joj suprug brije glavu.

Dirnula je brojne žene koje su se ohrabrile podijeliti svoje fotografije, piše 24 sata.

Dvanaest dana prije vjenčanja, Charlie Johnson je napipala kvržicu u grudima. Liječnici su joj rekli da je fibroadenom - nekancerogenu kvržicu pa ju ne treba uklanjati, nego samo provjeravati svakih šest mjeseci.

Stoga je Charlie nastavila s pripremama za vjenčanje i udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Kelseyja u svibnju ove godine.

Ali mjesec dana kasnije, kvrga joj je počela smetati pa ju je odlučila ukloniti. Na postoperativnom sastanku, kirurg joj je rekao da je tumor zapravo kancerogen. Charlie su preplavile emocije, plakala je i poricala istinu.

Dijagnosticiran joj je agresivan karcinom koji se hrani hormonima. Srećom, rak se nije proširio na njezine limfne čvorove. Kad se morala sastati s onkologom kako bi razgovarali i isplanirali njezinu kemoterapiju i zračenje, bilo joj je teško.

- Tog dana sam plakala i plakala i bila sam tako ljuta. Planiranje liječenja je službeno učinilo moj rak stvarnim. Prije nego što sam uopće saznala hoću li primati kemoterapiju, donijela sam odluku da ako to bude slučaj, želim to učiniti lijepim - izjavila je Charlie.

Ideja je bila da preuzme kontrolu nad rakom te fotografijom zabilježi trenutak kako joj suprug brije glavu. Svoju ideju je izložila fotografkinji i prijateljici Mandy Perks koja je za fotografiranje imala istu viziju kao i Charlie. Na dan snimanja, Kelsey se uplašio.

- Sjećam se da sam rekao Charlie da ja to ne mogu. Da ću se raspasti nad njom. Tada sam počeo razmišljati i pomislio 'Koliko sam sebičan da ne mogu odraditi to za nju?' - prisjeća se njezin suprug.

Tijekom snimanja, Charlie je svu svoju pažnju usmjerila na pomoć drugima.

- Sve o čemu sam mislila je da se nadam da će barem jedna osoba vidjeti moju priču i steći hrabrost, samopouzdanje i osnažiti se da se pogleda i kaže 'Wow ... i ja mogu ovo. Mogu se boriti'. Moj muž je pokazao takvu snagu i hrabrost učinivši ovaj nevjerojatan čin za mene. Zauvijek ću mu biti zahvalna na tome - ispričala je Charlie.

Kelsey kaže da nakon što je završio s brijanjem glave, sve što je želio je da njegova supruga zna da je u njegovim očima savršena sa ili bez kose.

Fotografkinja Mandy je rekla da je kameru preplavila suzama pa je imala problema s fokusom za vrijeme snimanja. Dodaje da je u prošlosti snimala emotivne trenutke, ali ništa nije ni slično ovome.

- Način na koji sam vidjela da me Kelsey gleda je osjećaj koji nikada neće napustiti moje srce. Doista sam blagoslovljena nevjerojatnim mužem za kojeg znam da će me uvijek voljeti svime što ima - rekla je Charlie te dodaje kako ništa ne može spojiti ili slomiti obitelj više od raka i liječenja.

Charlie Kelsey se slaže s time te kaže kako je to iskustvo ojačalo njihovu vezu.

- Nikad se nisam osjećao bespomoćno kao što se znam osjećati neke dane. Ne mogu popraviti njezine probleme, a to je teška pilula za progutati jer sam na taj način naviknuo pokazivati svoju ljubav prema njoj - rekao je Kelsey.

Nakon snimanja Mandy je iskustvo podijelila na Facebooku i to je odmah imalo monumentalni utjecaj.

- Jake žene se ne rađaju. Njih kreiraju oluje kroz koje prolaze. Od boli, grešaka i tuge, mi postižemo ponos i snagu. Ne znam kome je ovo potrebno danas. Ili jučer. Ili netko koga znate mogao bi dobiti ove vijesti sutra. Pokažite im kako izgleda snaga. Neka znaju da nisu sami. Budite uz njih dok se bore protiv ovoga kao ratnik! Hvala Charlie Johnson i Kelsey Johnson što su mi omogućili da uhvatim bol, ljepotu i hrabrost koja je bila potrebna da pošalju ovu poruku. Molim se za vašu borbu! Volim vas, ljudi! Hvala Whitney Wyatt što je bila uz nas i za lijepu frizuru i šminku - pisalo je u objavi.

Objava je podijeljena preko 291.000 puta, a Charlie je ohrabrila brojne ljude.

- Nikad nisam objavila ovakvu fotografiju tako javno. Nikad se nisam usudila. On je obrijao moju glavu pa svoju. To je bilo prije četiri i pol godine. Molim se za ovu mladu obitelj. Puno ljubavi od KCMO - napisala je Renee Dennis.

Charlie Dru Davis je komentirala kako je to baš ono što joj je trebalo. Jučer se osjećala poprilično loše na poslu, a perika je samo povećavala glavobolju od kemoterapije pa ju je skinula. Htjela se sakriti ispod stola jer se bojala da će ju ljudi osuđivati, a onda je ispod objave podijelila svoju fotografiju bez kose.

Charlie Charlie želi da drugi znaju da koliko je važno rano otkrivanje pa poručuje ženama da same zagovaraju sebe i da se brinu za svoja tijela, piše BuzzFeed.