Humanitarna predstava u Širokom Brijegu za pomoć Marijani Lasić

Marijana Lasić, članica je Udruge dijabetičara ŽZH, te posljednjih 20 godina vodi borbu sa šećernom bolesti.

Posljednje dvije godine pojavila su se teška oštećenja organa vida, koji je značajno oslabio, te je stanje iz dana u dan sve lošije. Jedino je rješenje skupocjeni operativni zahvat u specijalnoj bolnici ‘Sveti Vid’ u Beogradu. Kompletno liječenje s operacijom stoji 20.000,00 KM, a oboljela 31 – godišnjakinja nema mogućnosti da osobno financira spasonosnu operaciju.

Tim povodom, Udruga dijabetičara u ZHŽ zajedno s HPD Čvrsnica, Udrugom Inicijativa i kino dvoranom Borak, pokrenuli su humanitarnu akciju te će u Širokom Brijegu organizirati izvođenje predstave ‘Kokoš’. Predstavu će u četvrtak, 4. veljače u 19 sati, u kino dvorani ‘Borak’ izvesti Mali teatar iz Mostara, a sav prihod od ulaznica, koje će se prodavati po cijeni od 5 KM, bit će doniran u svrhu liječenja naše sugrađanke.

Ulaznice za predstavu možete preuzeti u Širokom Brijegu u caffe Galeriji, caffe Riva, caffe Flores i u Irish pubu Spancil Hill. Prodajna mjesta za Mostar jesu centar Helen Doron te info pult tržnog centra Mepas Mall.

Pomoć ovoj akciji možete ostvariti i pozivom na humanitarni broj 092/ 890 – 848, gdje ćete donacijom u iznosu od 2 KM, omogućiti hitni odlazak u Beograd i vratiti vid mladoj Marijani.

Svoju donaciju možete uplatiti i na broj žiroračuna Udruge dijabetičara: 3382202264994291 – te na taj način podržati ovu humanitarnu akciju.

Pokažimo da nam je stalo, te zajedno vratimo vid mladoj Marijani Lasić!

Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje!

S poštovanjem,
Udruga dijabetičara ZHŽ