Sadržaj s oznakom: Vijesti iz Širokog Brijega

Prije 60 godina na blagdan sv.Kate u crkvi Uznesenja BDM na Širokom Brijegu sakrament ženidbe sklopili su Hedviga r.Hrkać(79) i Ivan Kraljević(88).

Zajednička mlada misa širokobrijeških franjevaca fra Ivana Sliškovića i fra Ivana Hrkaća bit će održana u nedjelju, 17. srpnja, 2022. u 18:00 sati na platou ispred crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

Dragi žitelji Mokrog! Godina 2020. bila je teška i turobna za cijeli svijet. Pandemija nam je uvukla strah i bojazan za život nas i naših najmilijih. Prisiljeni smo živjeti dan po dan i vjerovati da će sve brzo završiti i da ćemo se vratiti normalnom životu.

U nedjelju, 18. listopada na Širokom Brijegu održan je »XII. simpozij Stopama pobijenih«.

I ove godine u Međugorju, u vrhunskim uvjetima Sport Centra Circle organizira se ljetna škola plivanja pod vodstvom trenera Dalibora Kožula,  Žarka Kraljevića i Latine Zovko.

U župnoj crkvi na Kočerinu, 13. kolovoza, dijamantni bračni jubilej – 60 godina braka proslavili su Ante i Iva Galić iz Crnih Lokava.

Ovom humanitarnom akcijom kucamo na vrata vašeg srca i pozivamo vas na sudjelovanje na donatorskoj večeri koja će se uz prigodni program održati u četvrtak 31. ožujka u velikoj dvorani Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu.

Po vrlo lijepome i sunčanome vremenu, na blagdan Svetoga Josipa, vjernici župe Kočerin su obavili hodočasnički put križa od Ljubotića do Crnih Lokava.

Marijana Lasić, članica je Udruge dijabetičara ŽZH, te posljednjih 20 godina vodi borbu sa šećernom bolesti.

Široki Brijeg, 1. listopada 2015. (Vicepostulatura) – Kako izvješćuje službeni portal grada Širokog Brijega sirokibrijeg.ba, jučer, 30. rujna, na 31. sjednici Gradskog vijeća Široki Brijeg jednoglasno je usvojena odluka o obilježavanju ulica i trgova imenima i zgrada brojevima na području Grada Širokog Brijega.

Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom ili psihičkom razvoju “Marija Naša Nada” iz Širokog Brijega, koji je jedina specijalizirana rehabilitacijska ustanova ovog tipa na području Zapadnohercegovačke županije nalazi se u teškoj financijskoj situaciji već duže vrijeme i upitan je njegov opstanak i rad, potvrdila je Svjetlana Lasić, predsjednica Skupštine Vijeća Doma.