Humanitarni koncert ’Pomozimo zajedno’ u Širokom Brijegu

U povodu obilježavanja treće godišnjice rada, Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać organizira humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom “Pomozimo zajedno!”, koji će se održati u ponedjeljak, 20. srpnja s početkom u 20 sati ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu.

Tom prigodom nastupit će Zorica Kondža, Ivan Mikulić, vokalna skupina Tibia, fra Zvonimir Pavičić, Petra Mandić, fra Marin Karačić i Lucija Zovko.
Koncert će se održati pod visokim pokroviteljstvom člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragana Čovića, Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, te Širokog Brijega.

Cjelokupan prihod od dobrovoljnih priloga te poziva na broj humanitarnog telefona 17000 za područje Bosne i Hercegovine, bit će namijenjen za provedbu svakodnevnih aktivnosti Udruge s ciljem pomaganja svim osobama sa zdravstvenim poteškoćama iz BiH koje odolaze na liječenje u Zagreb.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Inače, u povodu održavanja koncerta, u petak, 17. srpnja u 10.30 sati u prostorijama JU Narodna knjižnica (Trg Gojka Šuška 5) u Širokom Brijegu biti će upriličena konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeno više informacija o samom koncertu i aktivnostima koje provodi Udruga koja je u vrlo kratkom razdoblju postala jedna od vodećih humanitarnih organizacija na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske koja skrbi o osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Na konferenciji će sudjelovati Ivan Soldo iz Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać, Lavinija Tadić iz JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar, Ivana Bunoza iz JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, te pjevač Ivan Mikulić.