ČITLUK: DANAS Humanitarni spektakl: „LOPTOM DO DOBROTE“ Ilustracija / Citluk.ba

ČITLUK: DANAS Humanitarni spektakl: „LOPTOM DO DOBROTE“

U Čitluku će se danas, 23. 12. 2021. održati drugi humanitarni spektakl pod nazivom 'Loptom do dobrote'. Prvi ovakav susret organiziran je 2019. godine, a prošle godine ga zbog korona situacije nije ga bilo.

Početak turnira najavljen je za 15 sati, a svoje ekipe na turniru će ponovno imati Caffe bar Paris, The Pub, Club Bumerang i Premier – Premium caffe bar. Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda, trojica prijatelja iz Čitluk i bivših nogometaša, 2019. godine u svom su gradu, po uzoru na turnir četiri splitska kafića, organizirali prvi humanitarni spektakl.

Nakon godinu dana izbivanja, odlučili su nastaviti s ovim lijepim projektom koji će se i ove godine održati u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. Važno je kazati kako su organizatori sva sredstva prikupljena na turniru, u suradnji sa Župnim uredom župe Krista Kralja – Čitluk i fra Goranom Azinovićem, namijenili za najpotrebitije obitelji u čitlučkoj župi, kao i za potrebe Udruge Susret, te da se ulaznice po cijeni od 5 KM mogu kupiti u ranije spomenutim ugostiteljskim objektima.

Također, prodaja ulaznica bit će organizirana na sami dan turnira na ulazu u Gradsku sportsku dvoranu Čitluk. Club Bumerang branitelj je naslova pobjednika turnira koji će i ove godine zasigurno biti veliki humanitarni, ali i sportski spektakl.

Organizatori poručuju kako će drugi turnir po igračkim imenima nadmašiti prvi, te da će turnir iz godine u godinu rasti. Na ovogodišnji turnir dolazi veliki broj zvučnih imena iz nogometa, tenisa i rukometa. Tako stižu: Igor Karačić, Nikola Moro, Mateo Sušić, Luka Menalo, Branimir Cipetić, Tino Sven Sušić, Zoran Nižić, Nikola Katić, Ivan Dodig, Matej Hrstić, Stjepan Radeljić, Stanko Bubalo, Igor Musa, Wagner Santos Lago, Davor Landeka, Romano Obilinović, Ivan Tomičić, Ivan Jakov Džoni, Luka Suton, Ante Ćorluka, Stjepan Lončar i brojni drugi.

Turnir „Loptom do dobrote“ podržao je i Mario Pašalić, nogometni reprezentativac Hrvatske. Humanitarni turnir održat će se pred sami Božić i zasigurno nas očekuje izuzetno lijep i nadasve plemenit događaj.