Sadržaj s oznakom: Humanitarna akcija

Cjelokupan prihod od koncerta duhovne glazbe kakav još nije organiziran u gradu na Neretvi namijenjen je za skrb o osobama s poteškoćama u razvoju.

Dragi prijatelji, molitelji i suradnici, molimo vas da pročitate ovaj tekst, jer vas želimo pozvati da nam pomognete aktivno djelovati u karitativnoj ljubavi kakvu je o. Ante živio!

Nakon humanitarne akcije "POMOĆ DJECI UKRAJINE" radiotelevizija Maria Vision Međugorje organizira humanitarnu akciju za pomoć djeci iz Hercegovine. Prikupljati će se školski pribor i školske torbe.

U organizaciji Franjevačkog svjetovnog reda (OFS-a) i Franjevačke mladeži (FRAME) organizira se korizmena humanitarna akcija u župi Međugorje za sve potrebite članove župe.

U Čitluku će se danas, 23. 12. 2021. održati drugi humanitarni spektakl pod nazivom 'Loptom do dobrote'. Prvi ovakav susret organiziran je 2019. godine, a prošle godine ga zbog korona situacije nije ga bilo.

I ove godine fratri i volonteri iz župe sv. Antuna Padovanskog pokreću humanitarnu akciju pod nazivom „Obrok za obrok“ koja će se održati na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11.2021. do 8.1.2022. Radno vrijeme bit će od 16 do 22 sata.

U organizaciji Franjevačkog svjetovnog reda (OFS-a) i Franjevačke mladeži (FRAME) organizira se korizmena humanitarna akcija u župi Međugorje za sve potrebite članove župe.

Voditelj hrvatske katoličke misije u Berlinu u Njemačkoj fra Zvonko Tolić OFM pokrenuo je jučer samo nekoliko sati nakon potresa u Petrinji akciju preko pay pala za novčanu pomoć unesrećenima od potresa u Petrinji i okolici.

U jednoj od adventskih kućica na šetalištu PARK&SHOPA u Industrijskoj zoni Tromeđe, nalazi se i ona Humanitarne udruga Marijine ruke iz Međugorja.

Poštovani čitatelji,

Broćanska udruga mladih - Brum organizira humanitarnu akciju pod nazivom "Fra Slavkovim stopama za djecu iz Majčina sela",  jer dobro je činiti dobro, posebno u vrijeme nadolazećih blagdana.
Kao što već znate, postoji jedna OBITELJ, malo posebnija od naših obitelji, a riječ je o Majčinu selu.

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza nedavno je pokrenula veliku humanitarnu akciju za izgradnju škole u Ugandi. Njihova prva brošura “Svijet u očima mladih” koju su izdali također je posvećena toj akciji. Udruga je više nego zadovoljna uspjehom akcije, cijelu su BiH ujedinili za pomoć djeci Ugande.

Potaknut primjerom fra Gorana Azinovića, kapelana u Čitluku i fotografa iz Bijakovića Matea Ivankovića koji su od prihoda zadnje njihove knjige pomogli potrebitima u okolici Međugorja još jedan Bijakovčanin se odlučio na sličnu akciju.

"Pomozite nam da odemo sa Šimunom po njegove “nove nogice”, pomozite nam da naše dijete prohoda"

“Bicikl za sretno dijete” nova je humanitarna priča koju pokreće Udruga Portal Dobrote a usmjerena je prema našim najmlađima.

U humanitarnoj akciji " Svi za Dominika" prikupljeno 54.412,76 kuna

Studenti sveučilišta u Mostaru odlučili su novac koji je prikupljen za djevojčicu Milu i njezino liječenje uplatiti za teško bolesnog dječaka Maka Hasića iz Bosne i Hercegovine.

Stranica 1 od 4