Tko je navijač Dinama?

„Što imam reći, tko je navijač Dinama? Onaj tko se ne boji nikoga, tko se ne boji ničega, osim dragoga Boga!“ – rekao je fra Slaven Tomić na Plavoj noći koja se sinoć održala u Hercegovini. Ovaj njegov kratki govor, odmah je postao viralan.

Plava noć započela je u 20h u Svadbenom salonu Luna na Čulama, a svi gosti mogli su se podružiti s igračima Dinama, unatoč odgodi prijateljske utakmice Zrinjski - Dinamo. 

U delegaciji kluba bili su predsjednik uprave Zvonimir Manenica, prvotimci Dino Perić i Luka Stojković uz neke od legendi kluba poput Silvija Marića, Gorana Vlaovića, Darija Šimića i Tome Šokote. 

GNK Dinamo se sa zadovoljstvom odazvao pozivu da uveliča ovaj događaj za koji želimo da ponovno postane tradicionalno druženje, ne samo u Hercegovini već diljem Hrvatske i inozemstva poručili su iz Dinama.

Uz bogatu gastronomsku hercegovačku trpezu i glazbu uživo, organizirana je i humanitarna tombola u kojoj su neke od nagrada bile dresovi igrača s ranije prijateljske utakmice. Fra Slavenov govor pogledajte u nastavku: