Bog je ozdravio moju ruku, ali i moj život

Čista je srijeda, dakle dan prije nego što izravno ulazimo u Isusovu agoniju i njegov put prema Kalvariji, križu i smrti… Ali Isus je pobijedio smrt, dokazavši kako je ljubav jača od grijeha i jača od smrti.

Kako to ne bi ostala samo neka prazna priča ili neki obred koji se ovih dana obilježava u crkvi, gošća današnje emisije PUT SRCA je Iva Brčić koja uistinu može posvjedočiti kako Bog može dušu koja je bila zarobljena u smrti grijeha i bolesti, ozdraviti i uskrsnuti na novi život.

Iva je tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća uz Tanju Dragović i Ninu Morić bila jedna od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih manekenki. Ali svijet glamura nije bezopasan, a posebno za one duše koje nose velike rane iz djetinjstva. Strah, neispunjenost, želja za ljubavlju i pripadanjem odveli su Ivu u ovisnost, depresiju, a kao posljedica neurednog života i iscrpljenosti došao je i moždani udar.

Ali baš tu na dnu života, započelo je i Ivino preobraženje. Više o svom ozdravljenju ruke, ali prije svega o uskrsnuću duha, krivih pogleda na svoje tijelo i vanjštinu, o otkriću majčinstva i svom hobbyju izrađivanja nakita pod brendom „Bambola mia“ Iva će posvjedočiti danas u emisiji koju uređuje i vodi Paula Tomić.