Fra Zvonimir Pavičić: Milost Božja dotiče svakog onog tko surađuje s Bogom kroz dane Mladifesta Rudolf Baier

Fra Zvonimir Pavičić: Milost Božja dotiče svakog onog tko surađuje s Bogom kroz dane Mladifesta

U srijedu 26. srpnja 2023. na kraju konferencije za novinare na kojoj su nadbiskup Aldo Cavalli, apostolski vizitator za župu Međugorje i međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić predstavili okvirni program Mladifesta, najavili predslavitelje večernjih misnih slavlja te pojasnili poruku pape Franje koju je i ove godine poslao mladima okupljenim na Mladifestu, fra Zvonimir je prisutnim novinarima posvjedočio i svoje iskustvo i viđenje Mladifesta:

”Pjevao sam dvije godine u mješovitom zboru na Mladifestu i mogu reći da je to u istinu bilo milosno vrijeme za mene. Čak sam i te druge godine za vrijeme Mladifesta i razlučio svoj poziv da postanem fratar.

Već sam nekoliko godina u organizaciji Mladifesta, ove godine i kao župnik, i mogu reći da i u toj službi osjetim Božju milost koja djeluje i na sve nas koji smo u organizaciji Mladifesta.

To nije samo jedan događaj koji će se organizirati i proći, nego je to duhovna obnova koja dotiče svakoga onoga koji je u suradnji s Bogom za vrijeme tih dana”, kazao je fra Zvonimir Pavičić.