Sadržaj s oznakom: Fra Zvonimir Pavičić

U srijedu 26. srpnja 2023. na kraju konferencije za novinare na kojoj su nadbiskup Aldo Cavalli, apostolski vizitator za župu Međugorje i međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić predstavili okvirni program Mladifesta, najavili predslavitelje večernjih misnih slavlja te pojasnili poruku pape Franje koju je i ove godine poslao mladima okupljenim na Mladifestu, fra Zvonimir je prisutnim novinarima posvjedočio i svoje iskustvo i viđenje Mladifesta:

U srijedu 25. srpnja 2023. župa Međugorje proslavila je blagdan svoga zaštitnika sv. Jakova apostola. Sveti Jakov zaštitnik je i hodočasnika, a Međugorje je jedina župa koja je stavljena pod zaštitu ovoga sveca 1892. godine kada je župa osnovana.

Ovogodišnji program "Mladifesta", koji se organizira po uzoru na onaj u Međugorju, održava se pod geslom "A s njome su nam došla sva dobra i od ruku njezinih blago nebrojeno.“ (Mudr 7,11).

Danas, 24. lipnja, održana je tradicionalna međunarodna "Hodnja mira" koja je započela u 6,00 sati ispred samostana Svetog Ante na Humcu pa sve do župne crkve Svetog Jakova u Međugorju.

Slavimo rođenje Sina Božjega, našega Otkupitelja.

U nedjelju 14. kolovoza 2022. godine u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju, pod svetom misom u 11 sati, fra Zvonimir Pavičić svečano je uveden u službu župnika župe Međugorje

U Mostarsko-duvanjskoj biskupiji je odlukom biskupa mons. Petra Palića, na prijedlog fra Joze Grbeša, provincijala Hercegovačke franjevačke provincije, došlo do imenovanja, razrješenja i premještaja redovničkih svećenika u pojedinim župama Mostarsko-duvanjske biskupije na kojima služe redovnici, a koja prenosimo u cijelosti:

Dana 25.veljače 2018. pod svetim misom u 9:30, u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju održan je obred zavjetovanja i primanja u novicijat novih članova OFS-a Medjugorje.

Posljednju večer 28. Mladifesta misno slavlje predslavio je fra Zvonimir Pavičić, mladomisnik Hercegovačke franjevačke provincije, a poticajne riječi mladima u propovijedi je uputio fra Franjo Dušaj, veliki zaljubljenik u Međugorje.

Fra Zvonimir Pavičić je danas 30. srpnja s početkom u 11 sati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu proslavio svoju Mladu misu.

Fra Zvonimir Pavičić će u nedjelju 30. srpnja u 11 sati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu proslaviti svoju Mladu misu.

Danas je na 36-u obljetnicu Gospinih ukazanja biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić u Mostaru u katedrali Marije Majke Crkve, pod svetom misom u 10 sati, zaredio za svećenike đakone fra Zvonimira Pavičića, fra Alena Pajića i fra Augustina Čordaša, te  vlč. Marina Krešića đakon Mostarsko-duvanjske biskupije.