'Nisam bila silovana, niti bez novca, ali da sam za abortus – nisam!': pjevačica otkrila duhovno preobraženje koje je doživjela

"Znala sam biti zločesta i nedobra. U nekim stvarima je bilo pakosti. To treba priznavati. To je bitno, tu se čovjek mijenja" - ustvrdila je pjevačica Nika Antolos, koju pamtimo kao pjevačicu u grupi "Feminem".

Nika je dala intervju Tinu Milviću, kojeg pamtimo kao natjecatelja u showu "3,2,1 kuhaj" i realityju "Anno", u kojima je itekako pokazao svoj prgavi karakter, a kako je prgavosti i egocentričnosti rekla zbogom, Nika je upravo njemu otkrila za slobodnu dalmaciju.

"U trgovini sam imala susret na blagajni, dečko i cura su stajali iza mene i vrlo neumjesno komentirali što cura ispred mene kupuje, kako izgleda, kakve uši ima. Kada je djevojka izašla van, rekla sam mu da se srami i da će mu se sve to jednom vratiti" - ispričala je Nika koja je duhovni preporod doživjela s vjerom u Boga.

"Bog nam želi poručiti da se ne trebamo bojati. Ljudi su navikli na strah, prirodno im se bojati. Ono o čemu razmišljaš, to ti se manifestira, zato trebamo misliti pozitivno" - poručila je Nika, koja je iznijela i svoj stav oko prekida trudnoće.

"Ne želim se igrati suca. Ako je Bog dao pravo izbora, a to je naše najveće pravo, onda ja tu ne mogu komentirati tuđi izbor. Mogu reći svoje mišljenje. Nisam bila u toj situaciji, nisam bila u financijskom problemu, ili bolesti, ili Bože me prosti, silovana, i ne mogu tu komentirati i biti pametna kada nisam imala takvu situaciju. Ali da sam za abortus – nisam. Nije mi prirodno" - ustvrdila je pjevačica.