Simona svjedoči o novom čudu "Moj Isus je sve započeo, moj Isus će sve završiti i sve će završiti dobro"

Simona Mijoković je za Laudato televiziju ispričala svoje novo nevjerovatno svjedočanstvo o daru života i kako je Isus čudesno iscijelio njenu maternicu.

Nakon puknuća reza od carskog reza poslije poroda s Jošuom zbog kojeg je hitno hospitalizirana, Simoni su savjetovali da više ne rađa jer bi svaka trudnoća bila opasna po njezin život. Nakon samo četiri mjeseca od poroda, jedno malo srce zakucalo je ponovno pod Simoninim srcem.

Liječnica koja je vodila njenu trudnoću i savjetovala sterilizaciju nakon trudnoće s Joshuom, smatrala je kako je Simona dovela svoj život u opasnost.

Sve je predala Isusu, molila, vjerovala da će Isus trudnoću koju je započeo i dovršiti, unatoč crnim prognozama liječnika.

Naposljetku, Simona je dobila hematom i počela je krvariti. Dok je u takvom stanju bila na svetoj misi gdje je svakodnevno primala pričest, osjećala je da će biti sve u redu. Imala je i viziju u kojoj je vidjela kako u rukama nosi malu djevojčicu. U bolnici je završila s napuknutom maternicom, i dok su liječnici strahovali za život bebe i majke, Simona je i dalje čvrsto vjerovala da će biti sve u redu predajući sve u ruke sv. Josipu.

U 22. tjednu trudnoće Isus se proslavio u njenom životu. Probudila ju je bol, a ona je hitno prevezena na ultrazvuk. Taj dan ju je osam liječnika specijalista pregledavalo i nikome nije bilo jasno. Svi su očekivali da će se njena maternica prepoloviti na pola ali ona je bila posve iscijeljena, sastavljena kao nova, kao da reza nikada nije ni bilo. Pet centimetra reza u širinu i četri centimetra u visinu je nestalo. Pregledavajući sve snimke ultrazvuka, liječnici su ostali zapanjeni. Amalija, krsnog imena Josipa je rođena a Simona je doživjela još jedno čudesno ozdravljenje! Bogu hvala i slava.

Poslušajte svjedočanstvo Simone Mijoković, danas radosne supruge i majke troje prekrasne djece. Borbe su i dalje velike, ali ona s osmijehom svjedoči: bez petka nema nedjelje, a bez križa nema uskrsnuća! Krist joj je darovao novo srce, i nagradio njezinu vjernost tolikim blagoslovima. Poslušajte njezinu predivnu priču, priču o Njemu, jedinom Gospodaru života.