BRAVO DEČKI! Odgoj je moćna stvar u rukama roditelja, ova djeca su to pokazala primjerom

Dok slušamo razne priče o nasilju u školama, donosimo vam jednu koja to nije, a koja je mnoge oduševila. Jedna mama odlučila je pozdraviti dobar odgoj i svoju priču podjeliti sa svima.

Kako je skupina dječaka zajedno riješila problem i što su iz njega naučili životna je lekcija za sve ali i pokazatelj dobrog odgoja. Ovi roditelji i njihova djeca mogu biti ponosni. Veći što su dali dobru pouku i dali uzoran primjer mlađima od sebe a mlađi što su je spremno prihvatili i dakako, što su sve ispričali mami koja je sljedeću priču podjelila na jednoj od facebook grupa za mame.

"Evo mame da podijelim nesto pozitivno s vama. Imam blizance od 13 godina, koji se svadjaju od jutra do sutra, pa su se tako i danas na odmoru posvadjali oko kuna za marendu, jer je jedan potrošio više od drugog. Došlo je i do toga da su se počeli naguravati i udarati. U tom trenu su im prišla 2 srednjoškolca i rastavila ih momentalno. Zaprijetili su ovome koji je bio agresivniji, na što im je on objasnio da su braća i ispričao što se desilo. Dečki su mu tad rekli da iako je on u pravu da mu brat nije smio potrošiti novce, svejedno nije u redu tući se i ponudili da mu oni nadodaju za marendu ako mu treba. Naravno da su se moji i posramili, zahvalili na svemu i ispričali kako su oni inače ti koji rastavljaju druge, pa im je bilo još neugodnije da njih netko rastavlja.

Moje je dečke najviše iznenadilo to kako je naizgled bezazlena bratska svađa izgledala drugima, tako da je i to dodatna lekcija koju su naučili. Meni su poslali detaljan izvještaj o događaju, pa ga dijelim s vama jer mislim da je važan, s obzirom na sve što se danas oko nas dešava. Oduševljena sam postupkom starijih dečkiju i srdačno pozdravljam takav odgoj. Ako nekoj mami njen srednjoškolac ispriča ovu priču, pozdravite ga od mene"