Molitvena zajednica Srce Isusovo - 'hladi se i kupa' na Kamenitim vratima

„Pošalji Duha svojega, Gospodine, i obnovi lice zemlje!“  - Milost se izljeva i nataplja srca i duh dijem naše zemlje. Gospodin obnavlja i računa na našu mladost.

Dok se u Međugorju deseci tisuća mladih iz cijeloga svijeta okuplja na 28. međunarodnom molitvenom susretu Mladifestu, koji se idućih pet dana održava pod geslom "Da ljubav vaša sve više raste" u Zagrebu, usporedo s njim, poplava milosti unatoč sparini i vrućini, jedna druga mladost, kupa se na izvoru milosti i hladi pod Božjom rukom. Alan Hržica i Molitvena zajednica "Srce Isusovo" slavili su Gospoda i ovaj utorak u duhovnom 'centru' Zagreba - Kamenitim vratima. Ova vrata izvor su žive vode, rijeka milosti i blagoslov mnogima koji dođu ovdje, osnaženi molitvom i natopljeni kišom ljubavi pjevajući i slaveći Gospodina, odlaze nošeni snagom vjere u bolje sutra. To je bolja Hrvatska, to su mladi čiji je vjetar u leđa snaga Duha Svetoga.

Kako to izgleda u ovim vrućim danima kad Bog krijepi uzavrela srca i diže ih k Sebi dok Alan Hržica i Molitvena zajednica "Srce Isusovo" pjevaju pjesmu Božje pobjede "Gospode trebam te!". Pogledajte u videu.