Evo kako se upoznalo 14 predanih parova slavnih osoba

Pogledajte što je navelo ove slavne parove da je njihov odnos uspješan od samog početka.

Tijekom godina slava i bogatstvo su opustošili odnose mnogih poznatih ljudi. Ipak, postojali su neki odnosi koji su izdržali test vremena, društvenih medija i tračeva.

No, ipak možda je to posljedica snažne vjere koju ovi parovi imaju jedno u drugome i u Bogu.

Stoga smo odlučili vidjeti kako su se ovi parovi upoznali i gdje su otišli na prvi spoj kako bi vidjeli je li baš to postavilo njihov odnos na sigurne noge.

Ne možemo točno postaviti formulu koja će jamčiti čvrsti odnos budućih supružnika, ali humor, snažna radna etika, utjecaj obitelji i zajednička vjerska uvjerenja čini se da su pomogli u funkcioniranju njihovih odnosa.

Jim & Jeannie Gaffigan – u trgovini mješovite robe. Poznati glumci u komedijama i roditelji petoro djece, proveli su svoj prvi spoj na ručku nakon što su se sreli na Korejskoj tržnici. Nastavili su raditi zajedno i skupa se uspješno izborili s Jeannienim tumorom na mozgu.

gaffigan.jpg

Mark Wahlberg & Rhea Durham – na misi. Par se prvi puta susreo na zabavi poslije pressice gdje je Wahlberg upitao manekenku želi li s njim na misu sljedećeg jutra. Otišli su na prvi spoj u katedralu sv. Patrika u New Yorku.

wahlberg.jpg

John Krasinski & Emily Blunt – na streljani. Glumac je pozvao svoju buduću ženu na prvi spoj u streljanu, misleći kako će je 'oboriti s nogu'. Odnos je počeo sjajnim pogodkom; u braku su 8 godina i imaju dvoje djece.

krasinski.jpg

Pierce Brosnan & Keely Shaye – pod zvijezdama. Glumac koji je poznat po ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda otišao je na prvi spoj sa Shayeom dvije godine nakon što mu je umrla prva supruga od raka. Oboje kao veliki romantičari, proveli su svoju prvu večer razgovarajući ispod zvijezda.

brosnan.jpg

Steve & Nancy Carrell - na audiciji. Glumac poznat po ulogama u komedijama svoju ženu tada 23-godišnju studenticu susreo je na audiciji. Dijele isti osjećaj za humor, premda on stalno ističe da je ona ima smješnija od njega!

carell.jpg

Michelle Williams & Chad Johnson – na duhovnoj obnovi. Bivša pjevačica Destiny Childa susrela je svoga zaručnika pastora na duhovnoj obnovi ali su tek nakon nekoliko mjeseci ozbiljno krenuli u vezu, provodeći svoj prvi spoj na prijateljevom vjenčanju - što je bilo povoljan znak!

williams.jpg

Mariska Hargitay & Peter Hermann – u crkvi nakon posla. Glumci s glavnim ulogama u filmu „Zakon i red“, upoznali su se na setu. Nakon jedne rasprave o religiji Hermann je predložio da zajedno pođu u crkvu. Taj prvi spoj u crkvi doveo ih je do oltara nekoliko godina kasnije.

hermann.jpg

Faith Hill & Tim McGraw – na poslu. Country zvijezde upoznale su se kada su zajedno pjevali na seminaru o country radio glazbi, ali McGraw je put do srca Faith Hill pronašao onda kada se pred njezinim vratima pojavio s piletinom i noklicama.

hill.jpg

Chris O'Donnell & Caroline Fentress – u susjedstvu. Glumac O'Donnell stanovao je u istom kvartu kao i Carolinin brat. Tek tri godine nakon jednoga malog poljupca, O'Donnell je Fentress pozvao na spoj.

donnel.jpg

Andy Garcia & Marivi Lovido – na fakultetu. Kubanski glumac svoju je buduću suprugu upoznao na fakultetu. Predani suprug i otac tvrdi kako mu je najdraži miris njegova supruga i njihovo 4 djece a najdraži mu je pogled upravo na njih.

garcia.jpg

Kelly Ripa & Mark Consuelos – na poslu. Glumci su se upoznali kad je Ripa trebala pomoći Consuelosu oko screentesta. Uskoro su postali prijatelji i zaljubili su se, a prije 22 godine sklopili su brak. Danas imaju troje djece.

consuelos.jpg

Serena Williams & Alexis Ohanian – u zoološkom vrtu u Parizu. Ohanian se počeo udvarati tako što je došao u Pariz gledati tenisku zvijezdu kako igra teniski meč, a prije meča su zajedno pošli na romantičnu šetnju gradom. Njih dvoje sada imaju jednu kćer.

serena.jpg

Jim Caviezel & Kerri Browitt – na spoju naslijepo. Pobožni glumac svoju je suprugu, profesoricu engleskog jezika, upoznao nakon što im je njegova sestra dogovorila spoj naslijepo. Dvadeset i dvije godine su u braku, usvojili su troje djece iz Kine oboljele od raka.

caviezel-supruga.jpg

Carrie Underwood & Mike Fisher – na spoju naslijepo. Prijatelj je dogovorio sastanak između country pjevačice i hokejaša nakon jednog njenog koncerta. Nedavno su objavili kako nakon 8 godina provedenih u braku očekuju drugo dijete.

underwood.jpg

Prijevod: Erika Radovic/medjugorje-info.com