Sadržaj s oznakom: Lifestyle

Da bi vam uspjela, pazite da je ne izlažete velikoj hladnoći, voli puno svjetla ali ne i toplinu i previše vode. Stručnjaci su dokazali da božićna zvijezda može biti otrovna ako se pojede više od 500 listova.

Temama vezanih uz prehranu u ovom vremenu nemoguće je pobjeći.

Prilikom biranja imena za svoje dijete, roditelji traže inspiraciju na raznim stranama a jedan od izvora prekrasnog imena za vaše dijete može biti Biblija.

Dolazak bebe u obitelj uvijek je poseban trenutak za roditelje. Puno se vremena potroši na sve pripreme za taj veliki dan kojih je uistinu mnogo, ali i na razmišljanje o tome koje će ime beba nositi.

Vjerujemo kako je malo onih koji nisu čuli za fra Juru Marčinkovića i njegovu ljukarušu. Fratar je to koji crpeći najbolje iz prirode, liječi brojne koji zatraže njegov savjet. Tako je ususret Velikoj Gospi fra Juro pisao baš o gospinoj travi (lat. Hypericum perforatum).

Izloženost određenim bakterijama u okolišu ne treba nužno doživljavati kao prijetnju našem imuno sustavu. Sve više istraživanja potvrđuje i blagotvoran utjecaj prijateljskih bakterija koje žive u tlu.

 "Žensko je tijelo veliko spremište neizraženih emocija.

Mudrost koju steknem penjući se na planinu mogu se uspješno primijeniti u nizinama dok se suočavam s izazovima svakodnevnog života. 

Deset stvari o laganju

Pravi prijatelji su, kažu, blago, pa je važno znati tko su.

Gotovo 800 godina nakon što je umro, još uvijek učimo od jednog od najsvetijih ljudi koji su ikad živjeli.

Nyova je učiteljica na Facebooku objavila fotografije njegove nove torbe, a napisala je i da se njegovi roditelji svakodnevno bore da zarade dovoljno da ga pošalju u školu

Je li stavljanje točke na kraju poruke pasivna agresija? Ili samo završetak rečenice? Ispada li pisanje smajlića neozbiljno ili time možete ublažiti ton? Sve saznajte u bontonu o komuniciranju putem moderne tehnologije.

Emisija "NA RUBU ZNANOSTI" od 20. 12. 2021. obrađuje temu BIOETIKA I TRANSHUMANIZAM. U emisiji je gostovao STJEPAN GJURINEK koji je između ostalog pojasnio kako je jedina ispravna borba protiv dehumanizacije, transhumanizma i kontrole čovječanstva putem računalne tehnologije, zapravo individualna odluka čovjeka da se putem molitve i meditacije (nadgrađuje) na duhovnoj razini posvećujući se u Bogu po Isusu Kristu - vraćajući se svojoj duhovnoj biti od koje je stvoren i satkan!

Ovaj je tekst dobra prilika da razmislimo čime se hranimo u sebi, kakvim emocijama, jer to jako utječe i na naše zdravlje. Ovdje se dobro može uklopiti ona poslovica: „Nije toliko važno što jedeš, nego što jede tebe.“

U emisiji 'O, tempora!' Laudato TV govorilo se o opasnostima transhumanizma, moderne tehnologije i sredstvima za promicanje različitih propagandi.

Stranica 1 od 2